viktor098 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 hiba z ekipom obadomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 co tylko 5 A4 jest w Kato i na calym Górnym Śląsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 jade z Ania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 hmmm... 15.07 wyjeżdzam na urlop więc będe miał troche biegania i załatwiania, ale postaram się wpaść. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 hmmm... 15.07 wyjeżdzam na urlop więc będe miał troche biegania i załatwiania, ale postaram się wpaść. Pozdrawiam to Ty do australii lecisz że będziesz biegać i załatwiać w sobote po południu napisz jeszcze czy sam będziesz to bym na liste Cie wpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 pewnie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 panowie ja nie zartuje, zrobcie tego spota nad morzem, bo ja tez chce tam byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mnie tam mozesz wpisac z Karolinom ale wpisz mnie juz jako cywila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 "Czeladź" co ty tu robisz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 wentyl kim jestes, bo nie rozpoznaje twojego nicka pewnie ktos z czewy, bo tylko tam tak na mnie wolaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Siema Wolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 czemu nie ma mnie jeszcze na liście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 kezor pewnie grubo baluje i nie ma czasu, zeby uzupelnic liste ale robi cos przy swoim autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 już wszyscy chętni są na liście tylko coś niezbyt dużo jak narazie chętnych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 kezor powoli, nie od razu Rzym zbudowano z czasem bedzie tutaj wiecej ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ogłaszam oficjalnie że miejsce zostało wybrane , pierwszy spot katowicki A4-klub.pl odbędzie sie w: Katowice-Zadole ul.Żołnierska9 tzw. Keżor's House. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 No proszę, kolejny spot u Keżora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 noooo to ja bardzo chętnie proszę dopisać do listy narazie jestem sam ;p kto taki dobry fotograf jest ze HDR robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 no ja trzaskam HDRy na tyle na ile umiem ale niektóre wychodzą fajnie wysłałem już 100priwów z zaproszeniami i osiągnąłem limit na tą godzine , dlatego reszte wyśle później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czeladź kombinuj może się domyslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi