ucho.77 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Pajda jak co to kabel bym prosił hehe no nie wiem, nie wiem spoko moge zabrać kompa to podepniemy bestię ten temat już ogarnięty ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Maja tam cos fajnego w zorach? szaszłyka krolu jak tam sterowniki? udało się bo kurna potrzebuje ten pin do licznika! jaki pin ci trzeba
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 czy ktoś leci jutro na żory?? bo ja jestem chętny wybierasz dziwne terminy,, jak ja jadę to ty ni c**ja ja raczej odpadam, ale who knows ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Ja już umyłem i letnie gumy nawet założyłem. tyś jest ebnięty
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie
pajda Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 czy ktoś leci jutro na żory?? bo ja jestem chętny wybierasz dziwne terminy,, jak ja jadę to ty ni c**ja ja raczej odpadam, ale who knows to ty zwasze jedziesz jak mi nie pasuje
krolu Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Ogarniam sieeeeeeeeeeeEeeee ... We wt. Cie nie bylo wiec jak.ci to mialem zrobic
pajda Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Maja tam cos fajnego w zorach? szaszłyka krolu jak tam sterowniki? udało się bo kurna potrzebuje ten pin do licznika! jaki pin ci trzeba no pin licznika żeby immo zakodować to po co ci kabel ? ogarnołeś aux? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Ogarniam sieeeeeeeeeeeEeeee ... We wt. Cie nie bylo wiec jak.ci to mialem zrobic a masz to? to jutro jestem u ciebie pod blokiem i mi to ogarniesz ??
ucho.77 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ogarnołem dziś A miałem nic nie robić w olku musimy grzebnąć
krolu Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Maja tam cos fajnego w zorach? szaszłyka krolu jak tam sterowniki? udało się bo kurna potrzebuje ten pin do licznika! jaki pin ci trzeba no pin licznika żeby immo zakodować to po co ci kabel ? ogarnołeś aux? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Ogarniam sieeeeeeeeeeeEeeee ... We wt. Cie nie bylo wiec jak.ci to mialem zrobic a masz to? to jutro jestem u ciebie pod blokiem i mi to ogarniesz ?? Mieszkam w kamienicy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 [...]Ja już umyłem i letnie gumy nawet założyłem. tyś jest ebnięty :decayed: Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie Wreszcie robota.
pajda Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Maja tam cos fajnego w zorach? szaszłyka krolu jak tam sterowniki? udało się bo kurna potrzebuje ten pin do licznika! jaki pin ci trzeba no pin licznika żeby immo zakodować to po co ci kabel ? ogarnołeś aux? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Ogarniam sieeeeeeeeeeeEeeee ... We wt. Cie nie bylo wiec jak.ci to mialem zrobic a masz to? to jutro jestem u ciebie pod blokiem i mi to ogarniesz ?? Mieszkam w kamienicy :gwizdanie: to się jutro pojawię pod tą kamienicą ?
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie yebaj szmato, ja na Ciebie chyba z pół roku robiłem.... Już miałem pisać do Huga żeby zmienił Ci nic na utrzymanek lub król_ZUS
krolu Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Maja tam cos fajnego w zorach? szaszłyka krolu jak tam sterowniki? udało się bo kurna potrzebuje ten pin do licznika! jaki pin ci trzeba no pin licznika żeby immo zakodować to po co ci kabel ? ogarnołeś aux? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Ogarniam sieeeeeeeeeeeEeeee ... We wt. Cie nie bylo wiec jak.ci to mialem zrobic a masz to? to jutro jestem u ciebie pod blokiem i mi to ogarniesz ?? Mieszkam w kamienicy :gwizdanie: to się jutro pojawię pod tą kamienicą ? Poczekajmy do wt. Do tego musi byc inny laptop bo k commander sie gryzie z vcdsem i vcds sie potem pier**li i szopki straszne, i do tego tylko lapotop z XP wchodzi w gre... Ja mam takiego ale nie na tym mieszkaniu
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie yebaj szmato, ja na Ciebie chyba z pół roku robiłem.... Już miałem pisać do Huga żeby zmienił Ci nic na utrzymanek lub król_ZUS człowiek zachoruje i już go jadą po rajtach
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie yebaj szmato, ja na Ciebie chyba z pół roku robiłem.... Już miałem pisać do Huga żeby zmienił Ci nic na utrzymanek lub król_ZUS człowiek zachoruje i już go jadą po rajtach sorry, że podniosłem Ci ciśnienie tym postem
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Siema Miszka! Aleś ostatnio zarobiony... zmiana terenu latam na Małopolskę, Podkarpacie i Świętokrzyskie hard core - z resztą wiesz jak u mnie jest albo nie ma co robić albo zapierdol na maxa i tera mam to drugie yebaj szmato, ja na Ciebie chyba z pół roku robiłem.... Już miałem pisać do Huga żeby zmienił Ci nic na utrzymanek lub król_ZUS człowiek zachoruje i już go jadą po rajtach sorry, że podniosłem Ci ciśnienie tym postem co ? :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi