Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 yyy siema musiał krolu do niego dzwonić ...........
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Dawac piczki na Żory bo ja tez bede nie płosz chętnych
akjam Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 akjam jedziesz na te żory ?Nie wiem jeszcze. O 19ej jeste w Kato umówiony i zobaczę jak się wyrobię z czasem. Mam nadzieję, że dam radę.
ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 akjam jedziesz na te żory ?Nie wiem jeszcze. O 19ej jeste w Kato umówiony i zobaczę jak się wyrobię z czasem. Mam nadzieję, że dam radę. dasz
akjam Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Dawac piczki na Żory bo ja tez bede nie płosz chętnych
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Cos mi sie wydaje ,ze Mario przyjedzie do mnie i mi gumy potnie ....
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Cos mi sie wydaje ,ze Mario przyjedzie do mnie i mi gumy potnie .... Nie brudze się leszczami
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Cos mi sie wydaje ,ze Mario przyjedzie do mnie i mi gumy potnie .... Nie brudze się leszczami kogucik powiadasz ...............
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Akjam jak juz tak piszesz to napisz od razu że i tak Cie nie będzie ... a nie czaruj mie tu ludzi ...
Polko_V Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 To kiedy i gdzie? może być w piątek w godz 17-20 u mnie odpadam.....mam nocki na 2 eehhhhhh do bani z tą robotą czy ktoś leci jutro na żory?? bo ja jestem chętny wpadnijcie testowałem ostatnio zieberka w kapuście :slina: nawet Grześ powiedział ,że bez sensu brać szaszłyka ,czy kiełbasę pieniądze te same ,a smaczek zupelnie inny mam zayebiste miejsce na fotę, ale chyba z helikoptera by mnie musieli zrzucić do nas 3 razy w tygodniu przylatują z Sosnowca i Częstochowy....może zagadam z pilotami by Cię zgarnęli w drodze powrotnej :decayed: Maja tam cos fajnego w zorach? przyjedź zobaczysz inni nie żałują...bynajmniej się nie żalą ................nie żalą 1. szczególnie we wtorek:grin:2. potwierdzam:slina: 3. czysty ściul:polew::polew: 4. ...
Rekomendowane odpowiedzi