Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 uu...dla zdrowia to i cytrynówkę można pić, ale nie tankować ją ''do pełna''
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 rumu nie piłem.........nie kombinuję by mi się po jakim specyfiku film nie urwał :polew::polew::polew::polew: nie wiesz co dobre to dla zdrowia:whistling: dla zdrowia powiadasz ...???? :grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- uu...dla zdrowia to i cytrynówkę można pić, ale nie tankować ją ''do pełna'' kurna ja do dziś nie wiem jaki ona miała smak !!!!!!!!!!!!!
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Arturku w to nie wątpię, bo widziałem jak patrzyłeś na ten kieliszeczek i na przwym ramieniu aniołek: ,,Artur tyś curva ocipiał...nie bierz tego'' a na lewym ramieniu diabełek: ,,nie pier**l raz się żyje, wal w bas'' :decayed:
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 uu...dla zdrowia to i cytrynówkę można pić, ale nie tankować ją ''do pełna'' kurna ja do dziś nie wiem jaki ona miała smak !!!!!!!!!!!!! ojjj tego smaku też nie pamiętam:facepalm:
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nie panoszy sie, jak wiekszosc aktorow starej daty
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 uu...dla zdrowia to i cytrynówkę można pić, ale nie tankować ją ''do pełna'' kurna ja do dziś nie wiem jaki ona miała smak !!!!!!!!!!!!! ojjj tego smaku też nie pamiętam:facepalm: a już myślałem ,że tylko ja
tgkone Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pany śmiga ktoś na spoty i ma w swojej rns-e mapy 2013 ?? bo albo żem jest taka sierota i nie umiem nagrać albo moja navi ma problemy z dvd-dl ;> ?
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no mam taką mapkę u siebie ,czasem jestem w kato na kebabie....
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 u mnie śniegu brak ja dupałem dziś z 5 min przy odśnieżaniu hebla ale 3 skrzyżowanka poleciałem bokiem i już mi humor wrócił
Rekomendowane odpowiedzi