akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 panowie to te nasze spoty robią się lipne bo o 20tej wszyscy do domu jadą Niestety, od jakiegoś czasu tak to właśnie u Was wygląda tragedia:facepalm: za Żorach o 20tej to się zaczyna:decayed: mięczaki mecz można nagrać Tylko po co go później oglądać? Już tak nie marudźcie bo został tylko jeden mecz we wtorek i po temacie.
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1. Ja mam mały problem, bo pracuję do 19, chciałbym wziąść Basie i Ale na spota, ale jak pojedziemy z małą, to max 22 i do domu... 2. Mogę też jechać sam, ale wtedy się nie napiję nawet piwka 3. Zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie, bo może deszcz napierdalać i będzie po grilu
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1. Ja mam mały problem, bo pracuję do 19, chciałbym wziąść Basie i Ale na spota, ale jak pojedziemy z małą, to max 22 i do domu... 2. Mogę też jechać sam, ale wtedy się nie napiję nawet piwka 3. Zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie, bo może deszcz napierdalać i będzie po grilu i będzie kebab:whistling:
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1. Ja mam mały problem, bo pracuję do 19, chciałbym wziąść Basie i Ale na spota, ale jak pojedziemy z małą, to max 22 i do domu... 2. Mogę też jechać sam, ale wtedy się nie napiję nawet piwka 3. Zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie, bo może deszcz napierdalać i będzie po grilu to ja z tak i tak odpada kobieta na letnich nie chce jezdzić
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1. Ja mam mały problem, bo pracuję do 19, chciałbym wziąść Basie i Ale na spota, ale jak pojedziemy z małą, to max 22 i do domu... 2. Mogę też jechać sam, ale wtedy się nie napiję nawet piwka 3. Zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie, bo może deszcz napierdalać i będzie po grilu to ja z tak i tak odpada kobieta na letnich nie chce jezdzić to załóz na wtorek zimówki
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 1. Ja mam mały problem, bo pracuję do 19, chciałbym wziąść Basie i Ale na spota, ale jak pojedziemy z małą, to max 22 i do domu... 2. Mogę też jechać sam, ale wtedy się nie napiję nawet piwka 3. Zobaczymy jeszcze jaka pogoda będzie, bo może deszcz napierdalać i będzie po grilu to ja z tak i tak odpada kobieta na letnich nie chce jezdzić to załóz na wtorek zimówki :polew::polew: to już wole auto kupić ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- tylko na razie sama lipa:facepalm: i szukanie w martwym punkcie stoi
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to może ogarnąć dużego spota w Nałężu pod BB ????? tam nawet jak leje to luz ....dach jest ....gril jest wódeczkę się przywiezie.........pomyślcie !!!!!!!!!!!!!!
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/payda.katowice
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 w sumie jeszcze tam mnie nie widzieli
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 kobieta schoping a my swoje:decayed:
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/payda.katowice widziałem to na Mickiewicza kiedyś.... PS. trzeba iść na pajdę
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/payda.katowice widziałem to na Mickiewicza kiedyś.... PS. trzeba iść na pajdę no o tym mowa, na Mickiewicza w Kato maja kebaby
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 w sumie jeszcze tam mnie nie widzieli ja już na wszystkich okolicznych spotach byłem...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pajda Dorcie bierzesz na spota????
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/payda.katowice
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pajda Dorcie bierzesz na spota???? myslę ża tak, a Sylwka jedzie?
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pajda Dorcie bierzesz na spota???? myslę ża tak, a Sylwka jedzie? powiedziała że jak jej nie wezmę to mam pozamiatane bo chce na schoping wyskoczyć
pajda Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pajda Dorcie bierzesz na spota???? myslę ża tak, a Sylwka jedzie? powiedziała że jak jej nie wezmę to mam pozamiatane bo chce na schoping wyskoczyć ale gdzie na ten schoping? na dolince? przcież tak nie ma sklepów chyba że do media markt
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pajda Dorcie bierzesz na spota???? myslę ża tak, a Sylwka jedzie? powiedziała że jak jej nie wezmę to mam pozamiatane bo chce na schoping wyskoczyć ale gdzie na ten schoping? na dolince? przcież tak nie ma sklepów chyba że do media markt :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi