horny devil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 :hi: Pany jak się dogadacie to i ja może się pierwszy raz pojawię na sk moją kozą
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie martw sie....nie pierwsza koza w gości do nich zajedzie
horny devil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie martw sie....nie pierwsza koza w gości do nich zajedzie W sumie to powinienem się cieszyć bo kozy to pomału gatunek wymarły wśród klubowiczów. A nie egon jeszcze został
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Organizacyjny rozpiz*ziel z powodu meczu ktory chca ogladac moze 3 osoby.... proponuje 18 spotkanie grill i tyle kto pojedzie na mecz ten pojedzie i kij w oko.... ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ---------- ale kombinujecie ekipa nam się sypie i to jest prawdziwy powód - niestety coraz mniej ludzi przyjeżdża na spoty Co sie dziwic jak ostatnie spoty trwaja godzine kebab i do dom.... trza mlodej krwi bo dziadkichodza spac z kurami...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ....... trza mlodej krwi bo dziadkichodza spac z kurami... Ty sie młody licz ze slowami.....
Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie martw sie....nie pierwsza koza w gości do nich zajedzie W sumie to powinienem się cieszyć bo kozy to pomału gatunek wymarły wśród klubowiczów. A nie egon jeszcze został :polew: ....... trza mlodej krwi bo dziadkichodza spac z kurami... Ty sie młody licz ze slowami..... :polew:rozdupcyło mnie to:polew:
KrzysiekSPI Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 na 99% zjawie sie jutro w katowicach:)
spknet Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Moze zagoszcze po raz pierwszy u Was na spocie jutro , kiedys trzeba zaczac
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja tez pod warunkiem ladnej pogody...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja tez pod warunkiem ladnej pogody... Wczoraj była lipa i jakoś dałeś radę, to jutro nie podołasz?
pajda Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Organizacyjny rozpiz*ziel z powodu meczu ktory chca ogladac moze 3 osoby.... proponuje 18 spotkanie grill i tyle kto pojedzie na mecz ten pojedzie i kij w oko....---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ---------- ale kombinujecie ekipa nam się sypie i to jest prawdziwy powód - niestety coraz mniej ludzi przyjeżdża na spoty Co sie dziwic jak ostatnie spoty trwaja godzine kebab i do dom.... trza mlodej krwi bo dziadkichodza spac z kurami... ty to najlepiej se idź posiedzieć do seata!
Rekomendowane odpowiedzi