pajda Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 PASSAT 07R, HIGHLINE SKÓRA NAVI DSG ALU-16 WARTO!! (3217753048) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 VW Golf V:: *JEDYNY TAKI!!! OPŁACONY,100% SERWIS (3199121567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać dla żonki będzie dobry - weś tan prześwietl dziada taki z d*py silnik ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- TVN - Cezary Mończyk Czu silnik z d*py??? Dobry chyba jako drugie auto tanie w utrzymaniu... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 spalanie nie jest jego mocną stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 VW Golf V:: *JEDYNY TAKI!!! OPŁACONY,100% SERWIS (3199121567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać dla żonki będzie dobry - weś tan prześwietl dziada taki z d*py silnik ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- TVN - Cezary Mończyk Czu silnik z d*py??? Dobry chyba jako drugie auto tanie w utrzymaniu... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 spalanie nie jest jego mocną stroną Gaziol... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 VW Golf V:: *JEDYNY TAKI!!! OPŁACONY,100% SERWIS (3199121567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać dla żonki będzie dobry - weś tan prześwietl dziada taki z d*py silnik ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- TVN - Cezary Mończyk Czu silnik z d*py??? Dobry chyba jako drugie auto tanie w utrzymaniu... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 spalanie nie jest jego mocną stroną Gaziol... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 do tego silnika chyba nie bardzo choć ja sie nie znam na motoryzacji - hipotetyczna wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 AUDI RS6 580 KM!!! 20.000 KM PRZEBIEGU!!! (3201689104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pajda bierz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 VW Golf V:: *JEDYNY TAKI!!! OPŁACONY,100% SERWIS (3199121567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać dla żonki będzie dobry - weś tan prześwietl dziada taki z d*py silnik ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- TVN - Cezary Mończyk Czu silnik z d*py??? Dobry chyba jako drugie auto tanie w utrzymaniu... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 spalanie nie jest jego mocną stroną Gaziol... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 do tego silnika chyba nie bardzo choć ja sie nie znam na motoryzacji - hipotetyczna wypowiedź Ja tez nie ale taki wydaje sie tanszy w utrzymaniu niz jakis 2.0Tdi ... :confused: Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 AUDI RS6 580 KM!!! 20.000 KM PRZEBIEGU!!! (3201689104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Pajda bierz !! kupić to ja se moge felgi z niego w tedy moje parchło nabierze pełnej elegancji ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- Oferta - Volkswagen Golf - WYPOSAŻENIE AUTA; - ABS + ASR + ESP, - Lusterko fotochromatyczne wewnętrzne, - Climatronic dwustrefowy, - Elektryczne lusterka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 W sprawie golfa V. Krecony licznik moze nie tak jak w ropniaku ale krecony. Ostatni wpis z przed 3lat. Super okazja dla handlujacego na delikatna modyfikacje stanu licznika. Wedlug wczesniejszych wpisow z ksiazki i ostatniego wychodzi ze auto robilo rocznie srednio 30tys km. Wiec teraz powinno miec conajmniej 210-220tys. A ile w realu zrobil ostatni wlasciciel tego auta to mozemy gdybac. W sumie mysle ze jakies 30-50tys mogl byc krecony a czy mial jeszcze jakies przygody to trzeba by bylo fizycznie obejrzec i zbadac pacjenta Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Pany, robił ktoś z Was koretkę lakieru u PiterA4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Pany, robił ktoś z Was koretkę lakieru u PiterA4 ? U niego jeszcze nie ale wiem kto na gliwickich robi, Miron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ale pewnie trzeba dokupić nagrobek lub sześciopak zniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 AUDI RS6 580 KM!!! 20.000 KM PRZEBIEGU!!! (3201689104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Pajda bierz !! heble do tej a6 kosztują tyle ...,że można by dobrą część hipoteki za to spłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Siema... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi