akjam Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ano jest, jest. Co tam z wieczora słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Panowie jest sprawa z racji tego ze w niedziele ma być zajefajowa super słoneczna pogoda:naughty: może jakiś zbiorowy grill nad woda My już tam będziemy miedzy 9-10 rano dojazd z górki w miarę OK ja swoim poduszkowcem dojechałem pod samą wodę Miejsce - Pogoria nr 4 dojazd od Wojkowic Kościelnych (stara piaskownia) odległość od Katowic ~28km (to taka mała propozycja bo fajnie by się było ustawić na dłuższa chwile przy grylu i wodzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dobry pomysł. Ja mam blisko wiec jak innych planów nie będzie to wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dobry pomysł. Ja mam blisko wiec jak innych planów nie będzie to wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Soprano, podonbno mają być burze i gradobica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 turzol kiedy lecisz do Croatii? 2.09 albo 26.08 . @Pajda dzięki za namiary na kwatiry Jest wątek na forum, mnie dzik namawia na Orebic, podobno jedne z piękniejszych plaż w Coatii. Dla mnie Orebic za daleko z deka. Nigdy nie jechaliśmy z małą dalej jak 200km w jedną stronę, a tu taka wyprawa. BTW nie ma ktoś wypożyczyć box-a na dach? za opłatą oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No właśnie. Tak czy tak czekam na rozwój sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 turzol kiedy lecisz do Croatii? 2.09 albo 26.08 . @Pajda dzięki za namiary na kwatiry nie ma za co :wink:tylko to miałem miąłeś mi wysłać kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Soprano, podonbno mają być burze i gradobica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No właśnie. Tak czy tak czekam na rozwój sytuacji. ja też czekam na rozój zdarzeń hehe i flaszka do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No pewnie, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 turzol kiedy lecisz do Croatii? 2.09 albo 26.08 . @Pajda dzięki za namiary na kwatiry Jest wątek na forum, mnie dzik namawia na Orebic, podobno jedne z piękniejszych plaż w Coatii. Dla mnie Orebic za daleko z deka. Nigdy nie jechaliśmy z małą dalej jak 200km w jedną stronę, a tu taka wyprawa. BTW nie ma ktoś wypożyczyć box-a na dach? za opłatą oczywiście ja Ci mogę pożyczyć razem z poprzeczkami:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Diman, Ty chcesz w sobotę robić ten SWAP pompy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Diman, Ty chcesz w sobotę robić ten SWAP pompy ? tak ale w przyszłą a co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 turzol kiedy lecisz do Croatii? 2.09 albo 26.08 . @Pajda dzięki za namiary na kwatiry Jest wątek na forum, mnie dzik namawia na Orebic, podobno jedne z piękniejszych plaż w Coatii. Dla mnie Orebic za daleko z deka. Nigdy nie jechaliśmy z małą dalej jak 200km w jedną stronę, a tu taka wyprawa. BTW nie ma ktoś wypożyczyć box-a na dach? za opłatą oczywiście jest kawałek, te 15-16godz to chyba minimum:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W piątek jak Gregory tylko uumyje ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Diman, Ty chcesz w sobotę robić ten SWAP pompy ? tak ale w przyszłą a co ?? już się martwiłem, że w tą jutro dam Ci cynk co z tą uszczelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W piątek jak Gregory tylko uumyje ręce. ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Diman, Ty chcesz w sobotę robić ten SWAP pompy ? tak ale w przyszłą a co ?? już się martwiłem, że w tą jutro dam Ci cynk co z tą uszczelką ok spokojnie luz bo się wrzodów nabawisz przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi