diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 stanley oceniles juz straty na tyle 1 bylem ups
Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko otworzyłeś ... ale ja po czarowałem a na Sk nie pijemy browarów co 100..
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko otworzyłeś ... ale ja po czarowałem a na Sk nie pijemy browarów co 100.. szkoda kombinator [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 14:05_________________________________________________ no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko otworzyłeś ... ale ja po czarowałem a na Sk nie pijemy browarów co 100.. tylko co 666
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko otworzyłeś ... ale ja po czarowałem a na Sk nie pijemy browarów co 100.. szkoda kombinator zrobiłem takie ładne 700 i żal mi było żeby było w 2 poście na 700 stronie :tongue4:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to niefartownie z tym zdrówkiem.. najs znów pijemy?? :gwizdanie: no myslalem ze otworze ale to nic krolu postawi spoko otworzyłeś ... ale ja po czarowałem a na Sk nie pijemy browarów co 100.. szkoda kombinator zrobiłem takie ładne 700 i żal mi było żeby było w 2 poście na 700 stronie :tongue4: spoko wybaczam kombinatorstwa
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no Krolu ladnie zaszalales a moge ja tez pokombinowac i twoje "700" bedzie na 699 stronie?
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja też dzisiaj będę a pisal ze bedzie pozniej a tu masz jaka mobilizacja
wicio150 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Tez bede a jak Ale dzis chyba tylko na chwile :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 siema czemu nie zostałym wymienione wśród tych co będą a co do Adrenaliny to przecież oczywiste było przecież ma "A" na końcu
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 siema czemu nie zostałym wymienione wśród tych co będą a co do Adrenaliny to przecież oczywiste było przecież ma "A" na końcu oooo jaki detektyw no no dedukcja pierwsza liga :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam ziomów :> i ziomalki jak się dowiaduję czyżbyśmy mieli rodzynka na spotach? a raczej rodzynke :> fajnie by było też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani Dziwisz się jak takie oszołomy u nas są o kogo ci chodzi kolego? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: konkret konkret czyli dziś nie ma wspominania wypadu do CITY ROCK-a żeby przypału nie było :gwizdanie: Kanar my i tak nie wspomnimy bo niepamiętamy :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kędzior czy można się z Tobą jakoś skontaktować bo wiem, że coś masz z telefonem... NIe wiem czy pojadę ale chyba już nie będę przed tym na FORUM i stą moje pytanie. Co ty to masz z tym telefonem...? :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 można powiedzieć że Stanley mi go zakosił a raczej Basia
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 siema czemu nie zostałym wymienione wśród tych co będą a co do Adrenaliny to przecież oczywiste było przecież ma "A" na końcu co w związku z tym?? ...na początku też mam
Rekomendowane odpowiedzi