ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 na osiedlu czterech bez tylnich szyb widziałem:facepalm:
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu
turzol Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu Usuwanie Wgniecen Dzwoniłem do gościa i właśnie jest w drodze na Tychy Także się kręci
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 quwa ale ciulneło gradem szyba do wymiany Turzol jak auta ci wyglądają Yaris też swoje dostał Audi na szczęści było w tym czasie w Kato, a tam tak nie było tragicznie:heat: audi na szczęście stało w garażu ale kropek swoje dostał czyli nic się nie stao Sevesowi fure poobijalo Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu Usuwanie Wgniecen Dzwoniłem do gościa i właśnie jest w drodze na Tychy Także się kręci ja też dzwoniłem do swojego ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- termin za miesiąc:facepalm:
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu Usuwanie Wgniecen Dzwoniłem do gościa i właśnie jest w drodze na Tychy Także się kręci tak, ja napisałem. My korzystamy z jego usług od jakiegoś czasu i jesteśmy zadowoleni
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 i jak tu nie pić w tym dniu zdrówko
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja jeszcze w robo.... a jutro na 7 i cały dzień ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- No i już dzwonił pierwszy klient z Tychów - kumplowi potrzaskało Golfa V
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu za coś na Croatię trza jechać zdrówko za tych co nie mogą.......ja dostałem gradem po dachu w Woszczycach ....ehhhh...................dach trza będzie kitować albo................................ szlifnąć po jakim rowie albo polu
Wandet15 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dobrze , że na Będzinie było spoko . Mały deszcz tylko padał i jak tylko usłyszałem poleciałem schowac auto Dzięki stanley za spr VIN autko było kręcone . Ciekawe co właściciel napisze
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 wezmę na spota jutro moje wizytówki to rozdacie po osiedlu za coś na Croatię trza jechać zdrówko za tych co nie mogą.......ja dostałem gradem po dachu w Woszczycach ....ehhhh...................dach trza będzie kitować albo................................ szlifnąć po jakim rowie albo polu toć masz ac
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ....ale żeby nie mieli złudzeń ,że jest szkoda całkowita
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ....ale żeby nie mieli złudzeń ,że jest szkoda całkowita
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ....ale żeby nie mieli złudzeń ,że jest szkoda całkowita
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ....ale żeby nie mieli złudzeń ,że jest szkoda całkowita ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Dobrze , że na Będzinie było spoko . Mały deszcz tylko padał i jak tylko usłyszałem poleciałem schowac auto Dzięki stanley za spr VIN autko było kręcone . Ciekawe co właściciel napisze masz dobry powód do zbicia z ceny
Polko_V Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ....ale żeby nie mieli złudzeń ,że jest szkoda całkowita :polew: ...uff...polo było pod wiatą a audi żem wjechał do garażu...podszlifując teściowi trochę betonu...no jakoś trzeba było wjechać...wśliznąć się ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- ale w jankowicach i żorach-roju na dosłownie każde auto obite:facepalm:
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 psyt No to pssyyttt zubr Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi