Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
spoko.. :)

Propos dziwnych filmików z YT... niektórzy to chyba nie mają co z kasą robić...

Mi byłoby szkoda... Takie ładne RS-ki... były...

ja bym i taką przygarną :grin:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
A tak z innej beczki :wink:

Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić :wink:

Więc jaki lać? Półsyntetyk czy pełny syntetyk? Przebieg 207 tys.

widze , że przebieg książkowy , wszystkie chyba aktualnie B5ki tyle mają na allegro :decayed:

a co do oleju to bez znaczenia , bo nie masz turbiny więc może być półsyntetyk , zresztą pytaj Miszki , on zjadł zęby na tym silniku to pewnie Ci chętnie pomoże :grin:

chcialem moją wystawiać na allegro, ale miałaby najwyższy przebieg z wszystkich FL :grin:

ja się zastanawiam co by kupiec powiedział jakby zobaczył moją , co ja wcale tak dużo nie jeżdże :grin:

Opublikowano

Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić :wink:

widze , że przebieg książkowy , wszystkie chyba aktualnie B5ki tyle mają na allegro :decayed:

a co do oleju to bez znaczenia , bo nie masz turbiny więc może być półsyntetyk , zresztą pytaj Miszki , on zjadł zęby na tym silniku to pewnie Ci chętnie pomoże :grin:

chcialem moją wystawiać na allegro, ale miałaby najwyższy przebieg z wszystkich FL :grin:

ja się zastanawiam co by kupiec powiedział jakby zobaczył moją , co ja wcale tak dużo nie jeżdże :grin:

no że kręcone wiadomo :decayed:

PS. opłaca się?

AUDI A4 B5 LIFT 1.8T 180 PS AJL SILNIK ŁÓDZKIE (3281053710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

będzie garażowany klasyk :decayed:

Opublikowano

siema :hi:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

18`Avus III juz w domu :banan::kox::banan::kox::banan:

teraz tylko opony - ale jakie ? hmm

Opublikowano

Soprano zamówiłeś te ramki? :wink:

Opublikowano
siema :hi:

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

18`Avus III juz w domu :banan::kox::banan::kox::banan:

teraz tylko opony - ale jakie ? hmm

od Marcina ?

Opublikowano

tak zamówilem ale kiedy przyjda to nie mam pojecia

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

nie wiem czy od marcina ale z dąbrowy

Opublikowano
tak zamówilem ale kiedy przyjda to nie mam pojecia

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

nie wiem czy od marcina ale z dąbrowy

no:decayed:

Opublikowano

Od Marcina pewnie. :good: ZNam go osobiście i będziesz zadowolony, nie jeden już z nim interes zrobiłem :wink4: Masz jakieś opony już w głowie? :cool:

Opublikowano

opony to temat rzeka maly mam budżet ale chce nowe i wmiare ciche no i zeby dobrze wode odprowadzały

Opublikowano
opony to temat rzeka maly mam budżet ale chce nowe i wmiare ciche no i zeby dobrze wode odprowadzały

od 450zł ok trzeba dać za nowe :wink:

Opublikowano

no że kręcone wiadomo :decayed:

PS. opłaca się?

AUDI A4 B5 LIFT 1.8T 180 PS AJL SILNIK ŁÓDZKIE (3281053710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie opłaca :decayed:

Opublikowano
Od Marcina pewnie. :good: ZNam go osobiście i będziesz zadowolony, nie jeden już z nim interes zrobiłem :wink4:

towar ma pierwsza klasa też kilka razy brałem od niego graty :wink:

Opublikowano

mysle nad takimi

[h=1]Nankang NS 20

[/h]UNIROYAL RAINSPORT 2

Opublikowano
mysle nad takimi

Nankang NS 20

UNIROYAL RAINSPORT 2

nawet o tym nie myśl :wink: chociaż - przejedziesz się ze mną to zobaczysz :wink:

Opublikowano

???

---------- Post dopisany at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ----------

[h=1]yokohama achilles atr sport[/h]

Opublikowano
  • Autor

ja mam nankang NS2 są dobre na suchym , na mokrym latam jak głupi , ale są tanie i twarde jak sk***ysyn , więc się praktycznie nie ścierają :grin:

Opublikowano
ale są tanie i twarde jak sk***ysyn , więc się praktycznie nie ścierają :grin:

uniroyal to samo, po dwóch latach opony mają dobre 7mm :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.