Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz będzie nam stawiał browary na następnej imprezie, no i wódeczkę :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:32_________________________________________________Ty Diman (siema) widziałęś jak pitnął od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz będzie nam stawiał browary na następnej imprezie, no i wódeczkę :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:32_________________________________________________Ty Diman (siema) widziałęś jak pitnął od razu chyba sie wystraszyl ze bede chcial od niego pozyczyc pare groszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz będzie nam stawiał browary na następnej imprezie, no i wódeczkę :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:32_________________________________________________Ty Diman (siema) widziałęś jak pitnął od razu chyba sie wystraszyl ze bede chcial od niego pozyczyc pare groszy :gwizdanie: Luzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz będzie nam stawiał browary na następnej imprezie, no i wódeczkę :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:32_________________________________________________Ty Diman (siema) widziałęś jak pitnął od razu chyba sie wystraszyl ze bede chcial od niego pozyczyc pare groszy :gwizdanie: Luzik... to mi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja w pracy jestem a nie opie..alam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz będzie nam stawiał browary na następnej imprezie, no i wódeczkę :>[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:32_________________________________________________Ty Diman (siema) widziałęś jak pitnął od razu chyba sie wystraszyl ze bede chcial od niego pozyczyc pare groszy :gwizdanie: Luzik... no to jak juz tak zagadujesz to pozycz 10 tysi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 no spoko wszyscy ciężko pracujemy, mi też się to nawet ostatni zdaża, że muszę dymać od rana do nocy Diman węź 20 niech ciałość będzie na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 no spoko wszyscy ciężko pracujemy, mi też się to nawet ostatni zdaża, że muszę dymać od rana do nocy Diman węź 20 niech ciałość będzie na Ciebie Hm... To za 15 minut u mnie! :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 no spoko wszyscy ciężko pracujemy, mi też się to nawet ostatni zdaża, że muszę dymać od rana do nocy Diman węź 20 niech ciałość będzie na Ciebie Hm... To za 15 minut u mnie! :polew: :polew: zaproponowal i uciekl lalus jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 siema z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 siemka panowie ta robota mnie wykończy co tam słychać? piwko czy coś ? :gwizdanie: Kanar pompki gdzie będziesz kupował? bo ja też muszę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ja dzisiaj sie wstrzymałem od alko za to jutro nie omieszkam w sobote odstawiam bryke na oil service + świece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z wieczora allegro, nówka zamiennik wychodzi 50zł z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 z wieczora allegro, nówka zamiennik wychodzi 50zł z wysyłką czyli 100zl bo potrzebne sa dwie :> ja w weekend mam szkołę wiec kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 a mi sie w weekend nakładają obie prace.. chociaż jak dalej mi pójdzie tak jak teraz to pewnie do weekendu nie wyjde z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 a mi sie w weekend nakładają obie prace.. chociaż jak dalej mi pójdzie tak jak teraz to pewnie do weekendu nie wyjde z roboty nawet nie masz czasu żeby tą kasiorę wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Kanar widzę, że już masz 5 wiadomości [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 21:50_________________________________________________ a mi sie w weekend nakładają obie prace.. chociaż jak dalej mi pójdzie tak jak teraz to pewnie do weekendu nie wyjde z roboty nawet nie masz czasu żeby tą kasiorę wydawać przelej coś nam, my z Kędziorem dobrze ją wydamy... np w City Rocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Stanley ty to zawsze coś mądrego napiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Stanley ty to zawsze coś mądrego napiszesz na mnie zawsze można liczyć jesli chodzi o City Rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi