Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 gdybym nie miał szkoły to by się można było zgadać na jaka kawe... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jeszcze nie piłem kawy w tym barze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jeszcze nie piłem kawy w tym barze :gwizdanie: nom miałem na myśki kawe że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 gdybym nie miał szkoły to by się można było zgadać na jaka kawe... :gwizdanie: ja już z wami nie pije, nawet kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 gdybym nie miał szkoły to by się można było zgadać na jaka kawe... :gwizdanie: ja już z wami nie pije, nawet kawy tak Keżor widzę że żarty się ciebie trzymają jako prezes katowickich masz zobowiązania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 gdybym nie miał szkoły to by się można było zgadać na jaka kawe... :gwizdanie: ja już z wami nie pije, nawet kawy tak Keżor widzę że żarty się ciebie trzymają jako prezes katowickich masz zobowiązania :gwizdanie: nie trzymają sie mnie żarty bo znowu mam zdupione k**wa auto ;( taaaa audi sie przecież nie psują ... także wracając do Meritum to więcej z wami kawy sie nie napije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 gdybym nie miał szkoły to by się można było zgadać na jaka kawe... :gwizdanie: ja już z wami nie pije, nawet kawy tak Keżor widzę że żarty się ciebie trzymają jako prezes katowickich masz zobowiązania :gwizdanie: nie trzymają sie mnie żarty bo znowu mam zdupione ku***a auto ;( taaaa audi sie przecież nie psują ... także wracając do Meritum to więcej z wami kawy sie nie napije niechcesz kupić a4 2.8 w q ? nom Keżor masz poprostu peszka za grubo rezasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Keżor nie napijesz się nawet jak postawimy? hehe a co do auta :gwizdanie: ty mechaniczne problemy, ja blacharsko-lakiernicze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ale zdupił sie potencjometr gazu , w życiu nic nie grzebałem nawet w jego okolicach po prostu sie zdupił bo tak chętnie bym przygarnął tego Twojego , a zwłaszcza to Q [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:23_________________________________________________z dedykacją dla Krola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 siema ziomale keżor chyba czas na zmiany krolu odbieżesz mi długopis od mirona??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ja spadam do wyra, jutro piątek i znowu dymanie w robocie a w piątki są u mnie w robocie gwiezdne wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jeszcze troche i bielsko przegonimy jeszcze jutro arbajt i potem fraj znowu cały tydzień sie byczyć będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 nom widzisz a tak pozatym to ci się nie psuło więc nienarzekaj :bicz3: Keżor to bier mojego a ja wtedy eSssssssssss jak nic bym przytargał :gwizdanie: prezes usuń tą fote bo aż się niedobrze robi w ankiecie jest żeby zostało usunięte nom my ze Stanleyem alkoholu nieodmawiamy tak samo jak pacierza :gwizdanie: Siema Max pijokuuu też bym prosił o odebranie długopisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 ja spadam do wyra, jutro piątek i znowu dymanie w robocie a w piątki są u mnie w robocie gwiezdne wojny :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Keżor aktualizuj może daty następnych spotów od razu lepiej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 mi się familia zjechał i na spota do gl nie polece coż rodzinka najważniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Keżor aktualizuj może daty następnych spotów mosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Keżor aktualizuj może daty następnych spotów mosz porządek musi być Siemasz Pucek co meczysz Kamila? daj mu spokój :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Keżor aktualizuj może daty następnych spotów mosz porządek musi być Siemasz Pucek co meczysz Kamila? daj mu spokój :gwizdanie: no cóż, jak raz mi ktoś podpadnie to ma u mnie przesrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 siema Zagłębiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi