Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Grozisz mi? daj mu spokojnie skończyć moje auto a nie będziesz wymyślał siema Zagłębiaki noi już cię lubię
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 siema Zagłębiaki noi już cię lubię bo Sosnowiec to najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pracowałem w Sosnowcu pare lat temu , firma POL-AQUA , mówi ci to coś ???? Robiliśmy te platformy koło Auchan , wykop na elektrowni Łagisza , no i rozpierdoliliśmy wam pół miasta kładąc kanalize , miedzy innymi na Bobrku
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 doj*b**a moderacja jest na tym forum , zgłosiłem do moderatora : żeby usunął ankiete bo ja nie mogłem i w momencie jak klikłem wyślij zniknęła ankieta
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pracowałem w Sosnowcu pare lat temu , firma POL-AQUA , mówi ci to coś ???? Robiliśmy te platformy koło Auchan , wykop na elektrowni Łagisza , no i rozpierdoliliśmy wam pół miasta kładąc kanalize , miedzy innymi na Bobrku oczywiście moja pierwsza praca również była w tej branży że tak powiem wtedy to się wychlało wódki i piwska dzień w dzień aż się chciało iść do pracy :polew: doj*b**a moderacja jest na tym forum , zgłosiłem do moderatora : żeby usunął ankiete bo ja nie mogłem i w momencie jak klikłem wyślij zniknęła ankieta Krolu pewnie coś kombinował
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 javascript:void(0);siema Zagłębiaki Tylko nie zagłebiak :!: :kwasny:
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 javascript:void(0);siema Zagłębiaki Tylko nie zagłebiak :!: :kwasny: przecież ty z gliwickich jesteś :gwizdanie:
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oczywiście moja pierwsza praca również była w tej branży że tak powiem wtedy to się wychlało wódki i piwska dzień w dzień aż się chciało iść do pracy :polew: zmieniłeś branże ??? Tylko nie zagłebiak :!: :kwasny: jak nie jestes zagłebiak to sie nie odzywaj
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 NFS SHIFT -zawody DRIFTOW - koleś driftuje AUDI TT 3.2 FSI Quattor :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 spadam spać - tak, wiem, mało wiarygodne ale dzisiaj prawdziwe DOBRANOC
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Moskal tak zmieniłem branże mój żołądek po prawie 3 latach zaczął niewyrabiać więc musiałem odejść [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:09_________________________________________________ NFS SHIFT -zawody DRIFTOW - koleś driftuje AUDI TT 3.2 FSI Quattor :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: może jakaś śnieżna trasa narka Pucek
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wezmie ktoś jutro długopis dla mnie. Niestety jestem w pracy i nie pojadę do SG
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja spadam jestem wykończony po robocie.
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja spadam jestem wykończony po robocie. nom narka odpoczywaj
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No chwilę mnie nie było i już kilka stron naklikane! Panowie ja nie mogę tak co chwilę w pracy siedzieć na A4 Forum... :wink4: Co tam u Was? Zmieniło się coś? :polew: Jakby ktoś jutro odbierał długiepisy to ja też proszę.
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja wezmę dla wszystkich Dzięx krolu! P.S. Masz już ten kabelek do VAGowania? :naughty:
krolu Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja wezmę dla wszystkich Dzięx krolu! P.S. Masz już ten kabelek do VAGowania? :naughty: nie...
Rekomendowane odpowiedzi