Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 już się tak nie tłumacz... mówili na spocie na co Cie stać Miszka jak co to ja nic niemówiłem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mnie nie stać na nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mnie nie stać na nic :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mnie nie stać na nic no niestać cię ale Finlandie to żeś mucił do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 :hi:ello ziomale :beach: :beach: :beach: i tak do 12 II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Finlandia to co innego, na wódkę zawsze znajdę [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:16_________________________________________________siema Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kupiłem kuucze nasadowe do wymiany filtra oleju w środe gościu podobno wysłał a do dziś towaru ni chuchu patologia jakaś bądź człowieku dobry i przelewaj kase wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kupiłem kuucze nasadowe do wymiany filtra oleju w środe gościu podobno wysłał a do dziś towaru ni chuchu patologia jakaś bądź człowieku dobry i przelewaj kase wcześniej życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 miszka a ty co tak popierdalasz po tym forum tu jesteś zachwile gdzie indziej zdecyduj sie wkońcu i tu spamuj do BB niedaleko [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:29_________________________________________________krolu ma dla nas długopisy odebrać miło z jego strony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 miszka a ty co tak popierdalasz po tym forum tu jesteś zachwile gdzie indziej zdecyduj sie wkońcu i tu spamuj do BB niedaleko [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:29_________________________________________________krolu ma dla nas długopisy odebrać miło z jego strony :gwizdanie: nie skakam no Krolu szacun dla Ciebie [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:31_________________________________________________wróce tu po wiadomościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zdupiam zara na basen trochę sie zmęszyć szwagier mnie nawiedził więc muszę mu dać troche fory w sobote adamek zaś walczy :bokser: :bokser: pewnie powali czrnucha[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 19:34_________________________________________________a kędzior stanley gdzie wybyli pewnie znowu piją tylko bez nas ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sorki za krótką nieobecność ale już jestem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sorki za krótką nieobecność ale już jestem :> dobryyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sorki za krótką nieobecność ale już jestem :> dobryyy hehe niebylo mnie 30minut hehe juz niepamietasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sorki za krótką nieobecność ale już jestem :> dobryyy hehe niebylo mnie 30minut hehe juz niepamietasz? no nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 znowu coś pijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie...dziś nie piję....narazie nie piję.....później sie napiję......ide po browara do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie...dziś nie piję....narazie nie piję.....później sie napiję......ide po browara do lodówki i to mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie...dziś nie piję....narazie nie piję.....później sie napiję......ide po browara do lodówki i to mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a jak tam co żonka mówiła po sobocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi