pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble? większe heble już są i stykną a jeszcze większych nie potrzebuję Jak już robię klocki z tyłu, to od razu tarcze też wymienię, mając nowe tarcze dobrze jest wymienić łożyska ( bo wiocha wsadzać stare) A jak już auto wisi na podnośniku, to od razu wymienię osłony przegubów z przodu, bo guma juz niezaciekawie wygląda Naturalnie wszystko robione w ASO wszystko seria nie zaskoczyłeś chopie
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble? większe heble już są i stykną a jeszcze większych nie potrzebuję Jak już robię klocki z tyłu, to od razu tarcze też wymienię, mając nowe tarcze dobrze jest wymienić łożyska ( bo wiocha wsadzać stare) A jak już auto wisi na podnośniku, to od razu wymienię osłony przegubów z przodu, bo guma juz niezaciekawie wygląda Naturalnie wszystko robione w ASO wszystko seria nie zaskoczyłeś chopie to tylko stara kupa blachy, są ważniejsze wydatki Ma być w dobrym stanie techncznym żeby mnie nie zawiodło. Efekty specjalne zostawiam Wam rezaczom ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Grubo... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble? większe heble już są i stykną a jeszcze większych nie potrzebuję Jak już robię klocki z tyłu, to od razu tarcze też wymienię, mając nowe tarcze dobrze jest wymienić łożyska ( bo wiocha wsadzać stare) A jak już auto wisi na podnośniku, to od razu wymienię osłony przegubów z przodu, bo guma juz niezaciekawie wygląda Naturalnie wszystko robione w ASO wszystko seria nie zaskoczyłeś chopie ehh....powinni mu zabrać kolor ............ :polew::polew::polew::polew: http://31.media.tumblr.com/33cbb7733e2772732a8d90e76aec6ad8/tumblr_mqt1idI7441s5mmc7o1_500.jpg :slina::slina::slina::slina:
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to ja po raz 3 pyrsk i pewnie zaraz dobranoc powiem
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja już 3 strzeliłem więc się zbieram
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ja jeszcze chwilunie na allegro i też spadam...
Multis Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No spac nie mogą... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
mech15 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 witam kto to się zapuszcza czarnym avantem B6 na tablicach SK XXXXX, klubowych ramkach w północne rubieże Rzeszowa?
Rekomendowane odpowiedzi