stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 nie ma dalej TV to na co czekasz ? od czego masz neta, puść se przez neta mam limit, muszę oszczędzać
Mario22 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Baska juz miem z czego wtedy czerpalas natchnienie ... Ale twoj trailer i tak jest lepszy.
RalphA4 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzenia mam pytanko, kumpel sie napalil na ta A4 czy ktos moze widzial ten egzemplarz badz jest to nasza klubowa? Ewentulnie czy cos wam w ogloszeniu nie gra o ns co uwazac. Mamy po nia 700 km w dwie strony wiec sami rozumoecie ze nie chce jechac na daremno. Z gory dzieki za pomoc, moze byc tu albo prv
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzenia mam pytanko, kumpel sie napalil na ta A4 czy ktos moze widzial ten egzemplarz badz jest to nasza klubowa? Ewentulnie czy cos wam w ogloszeniu nie gra o ns co uwazac. Mamy po nia 700 km w dwie strony wiec sami rozumoecie ze nie chce jechac na daremno. Z gory dzieki za pomoc, moze byc tu albo prv link nie działa
RalphA4 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzenia Moze teraz
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzeniaMoze teraz sprawdź vin później na stację i tyle
pajda Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzeniaMoze teraz sprawdź vin później na stację i tyle podstawa sprawdzenie vinu zderzak przód nie jest s-lina wiec podejrzewam że bez przygód sie nie obeszło, słabe te zdjecia
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzeniaMoze teraz sprawdź vin później na stację i tyle podstawa sprawdzenie vinu zderzak przód nie jest s-lina wiec podejrzewam że bez przygód sie nie obeszło, słabe te zdjecia tył też nie s line może ino środek ma s line
Multis Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ludziska szukam 2 sztuk opon 225/40/18
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 allegro ...nie wiedziałem nic ciekawego u "nas"
Multis Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Z pewnościa ,ale możliwe żema ktoś, jade wed wtorek do łodzi a tu już 3 bąble.
pajda Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ludziska szukam 2 sztuk opon 225/40/18 mam 2 sztuki pirelki dosc stare ale moge oddac za bezcen
Rekomendowane odpowiedzi