WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 jutro furmanka będzię lśnić Tato, zdzwonimy się bo tu mnie wieczór zastanie jak klasztorek skończę ale Orlen w sumie 24h otwarty:eusathink:
seves Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 siema Soprano ja ostatnio wymieniałem szybę na tą pod czujnik bo miałem zwykłą - ubezpieczalnia nie chciała się zgodzić na wymianę na inną niż zamontowana w samochodzie więc wymieniłem w swoim zakresie - za szybę z pilkingtona z wymianą zapłaciłem 540pln śmieszna kasa bo spodziewałem się 1000-1500
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ile spamu wczoraj był dopiero czwartek a już miałem ciągoty do wódy - dziś trzeba będzie odpalić rakietę
akjam Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 siema Soprano ja ostatnio wymieniałem szybę na tą pod czujnik bo miałem zwykłą - ubezpieczalnia nie chciała się zgodzić na wymianę na inną niż zamontowana w samochodzie więc wymieniłem w swoim zakresie - za szybę z pilkingtona z wymianą zapłaciłem 540pln śmieszna kasa bo spodziewałem się 1000-1500 U mnie przy wymianie nie było żadnych problemów...
akjam Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ty to chyba w czepku urodzony Spytaj u siebie czy by przeszło.
oprych Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 no wlasnie nie przejdzie jaka szyba jest taka montuja a po moim zabiegu czyli jak ty to nazwałeś druciarstwie gość powiedział ze zamontują pod czujnik o ile się wyjaśni z ta ubezpieczalnia. a jezeli sie okaze ze jednak jest tak ja oni mowia to jade do goscia i caluje kase i wymieniam
pajda Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ile spamu wczoraj był dopiero czwartek a już miałem ciągoty do wódy - dziś trzeba będzie odpalić rakietę szkoda że takich ciagątów nie masz żeby na spotach sie pokazywać
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 no wlasnie nie przejdzie jaka szyba jest taka montuja a po moim zabiegu czyli jak ty to nazwałeś druciarstwie gość powiedział ze zamontują pod czujnik o ile się wyjaśni z ta ubezpieczalnia. a jezeli sie okaze ze jednak jest tak ja oni mowia to jade do goscia i caluje kase i wymieniam Uderz do Wojtekce z Bielskich, ma umowę z PZU autoszyba, dopłacisz mu 50-100zł i będziesz miał pod czujnik ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------
ucho.77 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 chlory Miszka idziesz z nami do knajpy
Rekomendowane odpowiedzi