stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kedzior ze Stanleyem uparli sie ze do Bukowiny gliwickie przegoniom ze spamem jak będziecie stawiać browary to biore z Kędziorem 2 tyg urlopu i jedziemy ze spamem [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:31_________________________________________________a jak wam nie pasi to założymy sobie z Kędziorem osobny wątek na gadke przy piwku [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:31_________________________________________________a w ogóle to cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ee Stanley coś ty tutaj towarzystwo niepijące jest... oni tylko prowadzą rozmowy o motoryzacji a nie o "głupotach" tak jak my... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ee Stanley coś ty tutaj towarzystwo niepijące jest... oni tylko prowadzą rozmowy o motoryzacji a nie o "głupotach" tak jak my... a my o piciu, o d*pach i o motoryzacji takie fajne chopy jak my, to już są na wymarciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ee Stanley coś ty tutaj towarzystwo niepijące jest... oni tylko prowadzą rozmowy o motoryzacji a nie o "głupotach" tak jak my... a my o piciu, o d*pach i o motoryzacji takie fajne chopy jak my, to już są na wymarciu święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :polew: Wy to chyba niedowartościowani jesteście :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :polew: Wy to chyba niedowartościowani jesteście :polew: siema Kanar z tym to akurat nie mam problemów Basia ciągle mi mówi, że jestem "w ci*pke" chłopak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :polew: Wy to chyba niedowartościowani jesteście :polew: hehehe hehe ee nieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 masakrrrrrrrrrrrrrrrra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ide popatrzec na TV, cos lepiej sie z wami gada przy piwku [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:48_________________________________________________ale macie szczęście, nie ma nic ciekawego w TV więc wróciłem [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:51_________________________________________________Kędzior, a Ty do szkoły nie idziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu jaka masakra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 kto potrzebuje podłokietnik? http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_podlokietnik_2000r_szary-t115834.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jade na 14 mam dopiero, ale kur*a straciłem ochotę chyba pieprz*e tymi studiami niezaliczyłem bhp dzisiaj mam zaliczenie z chemi zobacze jak to pójdzie ale niewidzę tego wogóle zero chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jade na 14 mam dopiero, ale kur*a straciłem ochotę chyba pieprz*e tymi studiami niezaliczyłem bhp dzisiaj mam zaliczenie z chemi zobacze jak to pójdzie ale niewidzę tego wogóle zero chęci hmmmm to nie piwo nie musi być pełne :polew: dobra już nie pisze o alkoholu o to zakazany temat na Katosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jade na 14 mam dopiero, ale kur*a straciłem ochotę chyba pieprz*e tymi studiami niezaliczyłem bhp dzisiaj mam zaliczenie z chemi zobacze jak to pójdzie ale niewidzę tego wogóle zero chęci ja kiedyś byłem dobry z chemii.....jak mieszałem spirytus z wodą, to zawsze każdemu smakowało [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:22_________________________________________________dobra, to do wieczora koniec gadki o alko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 i znów to samo alkoholicy Stanley jadę szukać taniego blacharza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Miszka ty pedziu lepiej byś jakiejś blachary poszukał a nie za blacharzami się rozglądał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu jak sie spalo w Recaro? :> panowie ja o d*pach tez moge pogadac bo tylko to mi zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu jak sie spalo w Recaro? :> panowie ja o d*pach tez moge pogadac bo tylko to mi zostalo ale o tej porze rozmawiamy tylko o motoryzacji d*py i alko zostawiamy na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Stanley jak najbardziej zona dzis znowu bedzie na nocce wiec jestesmy umowieni :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Stanley jak najbardziej zona dzis znowu bedzie na nocce wiec jestesmy umowieni :> moja wyjechała na weekend :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:35_________________________________________________tzn moja... ale nie w sensie żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi