Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

keżor

Rekomendowane odpowiedzi

Kedzior ze Stanleyem uparli sie ze do Bukowiny gliwickie przegoniom ze spamem :decayed:

jak będziecie stawiać browary to biore z Kędziorem 2 tyg urlopu i jedziemy ze spamem :decayed:

[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:31_________________________________________________a jak wam nie pasi to założymy sobie z Kędziorem osobny wątek na gadke przy piwku :polew::wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:31_________________________________________________a w ogóle to cześć wszystkim :bry:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18903

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

ee Stanley coś ty tutaj towarzystwo niepijące jest... oni tylko prowadzą rozmowy o motoryzacji a nie o "głupotach" tak jak my...

ee Stanley coś ty tutaj towarzystwo niepijące jest... oni tylko prowadzą rozmowy o motoryzacji a nie o "głupotach" tak jak my...

a my o piciu, o d*pach i o motoryzacji :decayed:

takie fajne chopy jak my, to już są na wymarciu :polew:

a my o piciu, o d*pach i o motoryzacji :decayed:

takie fajne chopy jak my, to już są na wymarciu :polew:

święte słowa :good::kox:

:hi:

:polew: :polew: Wy to chyba niedowartościowani jesteście :polew: :polew:

siema Kanar

z tym to akurat nie mam problemów

Basia ciągle mi mówi, że jestem "w ci*pke" chłopak :polew: :polew:

ide popatrzec na TV, cos lepiej sie z wami gada przy piwku :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:48_________________________________________________ale macie szczęście, nie ma nic ciekawego w TV więc wróciłem :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 10:51_________________________________________________Kędzior, a Ty do szkoły nie idziesz?

jade na 14 mam dopiero, ale kur*a straciłem ochotę chyba pieprz*e tymi studiami :confused4: niezaliczyłem bhp :wallbash: dzisiaj mam zaliczenie z chemi zobacze jak to pójdzie :kwasny: ale niewidzę tego wogóle zero chęci :disgust:

jade na 14 mam dopiero, ale kur*a straciłem ochotę chyba pieprz*e tymi studiami :confused4: niezaliczyłem bhp :wallbash: dzisiaj mam zaliczenie z chemi zobacze jak to pójdzie :kwasny: ale niewidzę tego wogóle zero chęci :disgust:

hmmmm to nie piwo nie musi być pełne :polew: :polew: :polew:

dobra już nie pisze o alkoholu o to zakazany temat na Katosach

ja kiedyś byłem dobry z chemii.....jak mieszałem spirytus z wodą, to zawsze każdemu smakowało :decayed:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:22_________________________________________________dobra, to do wieczora koniec gadki o alko :gwizdanie:

Miszka ty pedziu lepiej byś jakiejś blachary poszukał a nie za blacharzami się rozglądał :polew: :polew: :polew:

:hi:

Krolu jak sie spalo w Recaro? :>

panowie ja o d*pach tez moge pogadac :decayed:bo tylko to mi zostalo

:good:

ale o tej porze rozmawiamy tylko o motoryzacji :wink4:

d*py i alko zostawiamy na wieczór :polew:

Stanley jak najbardziej :good: zona dzis znowu bedzie na nocce wiec jestesmy umowieni :>

moja wyjechała na weekend :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:35_________________________________________________tzn moja... ale nie w sensie żona :polew: