Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 witam was [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 18:17_________________________________________________pochwalcie się kto posiada zmieniarkę w aucie?
akjam Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Czy wszyscy się alkoholizują, że tu taka pustka?
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ja sie nie alkoholizuje bo jestem kierowcą
akjam Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 No ktoś musi być kierowcą żeby ktoś mógł pić... :naughty: Ja za to w pracy!
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hi RECARO wyrezane :kox: :kox: jest MEGA - oprócz podgrzewanie masz jeszcze chłodzenie :naughty: i regulację tych górnych boczków :kox: fotel mnie rozwala jedyny minus - muszę wyrezac dodatkowe 20 koni bo waży chyba z 40 kg
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Królu, no ładnie ładnie, pooglądamy w wtorek na spocie
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Królu, no ładnie ładnie, pooglądamy w wtorek na spocie muszę jeszcze problem z elektryką rozwiązać, bo na razie mam prowizorkę... ale w poniedziałek to zrobię 6A bierze fotel na maksa
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra ja spadam... kimne sie bo w nocy bedze musial zrobic kursik trzymajcie sie
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca odziwo jest to materiał i to idealnie taki sam jak mam pozostałe fotele... :shocked:
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał tak tylko wcześniej pokazał skórzane i dlatego niewiedziałem o który wkońcu chodzi :gwizdanie: no to jak welur no to wypas na maksa
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał tak tylko wcześniej pokazał skórzane i dlatego niewiedziałem o który wkońcu chodzi :gwizdanie: no to jak welur no to wypas na maksa pokazywał kształt, bo nie potrafiłem, znaleźć fotki takich samych i nie jest to welur tylko materiał "zwykły"
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 danke danke powiem tyle - siedzi się mega - regulacja mega a wentylator pod tyłkiem jak do procka całkiem rozbija mi uczucia :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mialem okazje kilka razy jezdzic autem z wentylowanymi skorami wiec wiem co czujesz, masakra
Rekomendowane odpowiedzi