Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 witam was [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 18:17_________________________________________________pochwalcie się kto posiada zmieniarkę w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF A4 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Czy wszyscy się alkoholizują, że tu taka pustka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ja sie nie alkoholizuje bo jestem kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No ktoś musi być kierowcą żeby ktoś mógł pić... :naughty: Ja za to w pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 hi RECARO wyrezane :kox: :kox: jest MEGA - oprócz podgrzewanie masz jeszcze chłodzenie :naughty: i regulację tych górnych boczków :kox: fotel mnie rozwala jedyny minus - muszę wyrezac dodatkowe 20 koni bo waży chyba z 40 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Królu, no ładnie ładnie, pooglądamy w wtorek na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ty krolu masz ladne tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Królu, no ładnie ładnie, pooglądamy w wtorek na spocie muszę jeszcze problem z elektryką rozwiązać, bo na razie mam prowizorkę... ale w poniedziałek to zrobię 6A bierze fotel na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra ja spadam... kimne sie bo w nocy bedze musial zrobic kursik trzymajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca odziwo jest to materiał i to idealnie taki sam jak mam pozostałe fotele... :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał tak tylko wcześniej pokazał skórzane i dlatego niewiedziałem o który wkońcu chodzi :gwizdanie: no to jak welur no to wypas na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu fajna sprawa wentylowane siedzisko tylko powiedz w końcu to jest skóra czy welur? już ledwo w tej szkole wysiedziałem do końca Kędzior, przecież widać na fotce że to materiał tak tylko wcześniej pokazał skórzane i dlatego niewiedziałem o który wkońcu chodzi :gwizdanie: no to jak welur no to wypas na maksa pokazywał kształt, bo nie potrafiłem, znaleźć fotki takich samych i nie jest to welur tylko materiał "zwykły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu, poka foteeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 nie mam jutro zrobię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 danke danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 danke danke powiem tyle - siedzi się mega - regulacja mega a wentylator pod tyłkiem jak do procka całkiem rozbija mi uczucia :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 mialem okazje kilka razy jezdzic autem z wentylowanymi skorami wiec wiem co czujesz, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi