Multis Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Moze na zlocie we wtorek. Moze mi sie uda dojechać Tapatalk now Free ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- Ucho. Moze by my w niedziele pologowali a potem alko Tapatalk now Free
ucho.77 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 możemy ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Moze na zlocie we wtorek. Moze mi sie uda dojechać a żona cię puści:whistling:
Multis Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 No a jak. Strasznie cie to nurtuje. tobie to musi sylwka dynie susyc. A potem musi na miedzynarodowke zdupiac . Hahhaha Tapatalk now Free
Multis Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 W poniedziałek ruszasz? Tapatalk now Free
Multis Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ok. Czyli sie zdzwaniamy. Olej bedzie u mnie z rana. Tapatalk now Free
zepol Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Samochód zablokował tory. Tramwaje stały i dzwoniły [FOTO] komentarz pozostawiam miszce
Miszka82 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Samochód zablokował tory. Tramwaje stały i dzwoniły [FOTO]komentarz pozostawiam miszce po pierwsze nie piszcie mojego nicka tak wcześnie bo mi powiadomienia smsem przychodzą i myślałem, że to coś pilnego po drugie na Kościuszki to norma jak tam pracowałem to to była codzienność po trzecie wszystko wiadome - sosnowieckie rejestracje po czwarte
Rekomendowane odpowiedzi