krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mialem okazje kilka razy jezdzic autem z wentylowanymi skorami wiec wiem co czujesz, masakra tylko to jest wentylowany materiał
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie, ja nie pisze o perforowanej skorze tylko, ale perforowaniem z nawiewem na dupe i plecy w lecie super sprawa, bo sie gacie nie kleja do jajek
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie, ja nie pisze o perforowanej skorze tylko, ale perforowaniem z nawiewem na dupe i plecy w lecie super sprawa, bo sie gacie nie kleja do jajek najwidoczniej chodzisz w za małych gaciach że kleją Ci się do jajek
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie, ja nie pisze o perforowanej skorze tylko, ale perforowaniem z nawiewem na dupe i plecy w lecie super sprawa, bo sie gacie nie kleja do jajek najwidoczniej chodzisz w za małych gaciach że kleją Ci się do jajek widzę Pucek w humorze :polew:
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 NIE, mam za duże jajka na gacie w moim rozmiarze...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie, ja nie pisze o perforowanej skorze tylko, ale perforowaniem z nawiewem na dupe i plecy w lecie super sprawa, bo sie gacie nie kleja do jajek najwidoczniej chodzisz w za małych gaciach że kleją Ci się do jajek widzę Pucek w humorze :polew: no Ty za chwilę nie będziesz, sorry kędzior, ale dzisiaj podczas upalania trochę mi tył w Twoim avancie odjechał i zahaczyłem o słupek :gwizdanie: Kamil, nie ciś kitu, po jednym dniu roboty na Twoim "warsztacie" jajek to Ty szukasz, w zimnym to się kurczą jak byś nie wiedział
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pucek widzę że ci się coś dzisiaj przyśniło albo żeś za dużo browara wypił Kamil ma mega piecyk "płomyk" bucha ostrym żarem
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie wiem, bo mam taaaaakie duże, że nie widać różnicy jak zmaleją co to za "warsztacie" abutaci ??
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pucek widzę że ci się coś dzisiaj przyśniło albo żeś za dużo browara wypił Kamil ma mega piecyk "płomyk" bucha ostrym żarem ten piecyk gorolu to KOZA :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 22:32_________________________________________________ nie wiem, bo mam taaaaakie duże, że nie widać różnicy jak zmaleją co to za "warsztacie" abutaci ?? no dobra, pseudo-warsztacie
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 poczekaj jak ci rachunek wystawie ... pamiętaj że to Pucek tak pisał a nie ja Kamil co rezasz temu niezdarze ?
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema z wieczora Avatar - fajny film zdrówko
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema z wieczora Avatar - fajny film zdrówko no to teraz mogę spokojnie otworzyć browca
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 poczekaj jak ci rachunek wystawie ... pamiętaj że to Pucek tak pisał a nie ja Kamil co rezasz temu niezdarze ? wiesz że wpadnę do SK we wtorek :gwizdanie: to lepiej ubierz dobre buty :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no i pora na to odpowiednia przy okazji można o d*pach pogadać
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pucek a co będzie tak zimno? martwisz się żeby mi nóżki niezmarzły? Max pijoku jak tam kontakt dalej fikał czy już go ustawiłeś tam gdzie jego miejsce :polew: no i pora na to odpowiednia przy okazji można o d*pach pogadać jak ja cię lubię psssyyyttt
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Kędzior, to może wbij się na trójkąt do Stanleya, bo widać że Go praktycznie kochasz :polew: ahhh a podobno na SG są ciepli bracia
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 poczekaj jak ci rachunek wystawie ... pamiętaj że to Pucek tak pisał a nie ja Kamil co rezasz temu niezdarze ? końcówki wydechu mu robiłem, na gliwickich jest fota... :kox: [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 22:49_________________________________________________co się czepisz pucek, nie ma jak dobry kompan do picia
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 noc się dobrze zapowiada nie wiem czy nie za mało sobie kupiłem
Rekomendowane odpowiedzi