zepol Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Z racji tego, że nie mam jeszcze nabitych 100 postów pisze tutaj może znajdzie się ktoś zainteresowny Do sprzedania A4 dla rezacza rocznik 1995 silnik 1.8 125KM przebieg 250.000 wyposażenie Szyberdach elektryczne szyby 2x airbag klima - do naprawy/wymiany panel (do wymiany wyświetlacz i nie działają 2 przyciski) podłokietnik tylna dzielona kanapa alufelgi komplet zimówek Fura na chodzie pogrzebałem przy niej troche to zwija asfalt Do zrobienia chyba zbieżność bo kiera przestawiona o jakieś 10* i auto troszke ucieka w prawo i do wymiany pucha filtra powietrza bo jest dziura i ssie powietrze z komory silnika zamiast przez filtr Cena 3000 BTW wie ktoś kto naprawia climatronic?
Multis Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Pyrsk. Zepol . Cena i przebieg do uzgodnienia? Tapatalk ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- To ta twoja? Tapatalk
zepol Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Multis licznik jeszcze nie cofany na forum bez wałków a moja jest z deczka bardziej zadbana
Multis Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Tylko ja nie widze zdjęć? Tapatalk
zepol Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 kurde uploadnąłem na zapodaj.net i zablokowali jaki jest fajny serwer do uploadowania fotek?
Multis Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Zainstaluj opere. Masz wtedy dysk wirtualny. Myopera. Te audi to fest sciorane? Rodzicom czegos szukam Tapatalk
zepol Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 ok poprawiłem myśle że teraz fotki sie utrzymają Multis jak chcesz wyśle Ci wiecej fotek to sobie zobaczysz. Jak pierwszy raz sie przejechałem tym autem to tragedia była ale wyczyściłem przepływke i przepustnice i pali gumy aż miło do tego dzisiaj jeszcze termostat został wymieniony bo sie nie dogrzewał biedaczek a teraz pod względem technicznym wszystko ok poza tą zbieżnością aaa i jeszcze zapomniałem dopisać, że 2 kluczyki do auta - jeden do zamków a drugi do stacyjki
Multis Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Jak sie ogarne z czasem to se podjade. Mam juz dosc łatania golfa od nich. Ech Tapatalk
Mario22 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 i w końcu po mini spocie w wodzisławiu oj działo się Ilu was tam bylo ? Wysłane z telewizora Note2
H4mm3R Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- i w końcu po mini spocie w wodzisławiu oj działo się Ilu was tam bylo ? Wysłane z telewizora Note2 Trzech, a spot później przeniósł się do Dachau
Rekomendowane odpowiedzi