Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pucek ma złe wspomnienia z dzieciństwa i dlatego tak reaguje Kamil to wiesz co to może nierób mi tego wydechu tylko pospawaj ten co był :gwizdanie: :polew: Stanley ja mam tylko 1
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pucek ma złe wspomnienia z dzieciństwa i dlatego tak reaguje Kamil to wiesz co to może nierób mi tego wydechu tylko pospawaj ten co był :gwizdanie: :polew: Stanley ja mam tylko 1 A co, nie poooo-doooo-ba ci sie? profi robota... :naughty: :polew: [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 22:55_________________________________________________to ja sie podlacze do was koledzy, bo flaszka mi taka biedna stoi i jakos ciezko mi bylo wziac sie za nia, a akurat kupilem sobie tigera duzego to mozna to opedzlowac :>
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nom i kolejny porządny posiadacz A4 a nie tak jak niektórzy :gwizdanie: gul gul gul aaaaa zimny lech o tak :>
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 pora otworzyć następne dlaczego to piwo jest takie dobre.... :gwizdanie: jakby nie było piwa to bym już uzbierał chyba na B6, albo S6
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 pora otworzyć następne dlaczego to piwo jest takie dobre.... :gwizdanie: jakby nie było piwa to bym już uzbierał chyba na B6, albo S6 wolałbyś żeby niebyło alkoholu ?
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale jesteście, ja tu z żonką - pełna kulturka, a tu wyzwiska od żuli i pijoków...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ehhhh nie no to trzeba wykasować SK z tematów przeglądanych nie lubię pijaków, zresztą sam nie pijam
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ty nie pijesz tylko chlejesz wiec o czym my tu rozmawiamy
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ty nie pijesz tylko chlejesz wiec o czym my tu rozmawiamy ja i pic? no co Ty, jest sobota a ja po lekku, ŻYWIEC ZDRÓJ :gwizdanie: cytrynowa bez gazu serio, na razie pijaki :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 o widze ze dobrze trafilem :> taa i takich jak najwięcej Pucek ty jak coś powiesz to nic ino się tarzać po podłodze ze śmiechu
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ty nie pijesz tylko chlejesz wiec o czym my tu rozmawiamy ja i pic? no co Ty, jest sobota a ja po lekku, ŻYWIEC ZDRÓJ :gwizdanie: cytrynowa bez gazu serio, na razie pijaki :gwizdanie: y-hy żywiec zdrój MOCNY
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ty nie pijesz tylko chlejesz wiec o czym my tu rozmawiamy ja i pic? no co Ty, jest sobota a ja po lekku, ŻYWIEC ZDRÓJ :gwizdanie: cytrynowa bez gazu serio, na razie pijaki :gwizdanie: y-hy żywiec zdrój MOCNY nie dyskutuj MR. rurka tylko licz :gwizdanie: a i pozdrów Żonę, powiedz że jutro wpadnę :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:19_________________________________________________ Pucek, ja mam Żywca z gazem jak bym robił w mercedesie to też bym miał z gazem
Rekomendowane odpowiedzi