Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Mario.......... ..w czwartek mnie nie ma SZO....we wtorek na SK...i piątek na SG...także ten tego...czym chata bogata..... wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Mario.......... ..w czwartek mnie nie ma SZO....we wtorek na SK...i piątek na SG...także ten tego...czym chata bogata.....wysłane z one v Odpuść mam 2 zmiany więc w tym tygodniu spoty są twoje ... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i to się nazywa koleżeństwo...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Mario.......... ..w czwartek mnie nie ma SZO....we wtorek na SK...i piątek na SG...także ten tego...czym chata bogata.....wysłane z one v Odpuść mam 2 zmiany więc w tym tygodniu spoty są twoje ... Wysłane z telewizora Note2 Kurfa nie będę 2'gi raz grafiku zmieniał.....teraz Ty sie zamieniasz.... wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 :D:D Wysłane z telewizora Note2
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin:
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 nie no...okres zapyleń roślin już chyba minął... ??
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2
Multis Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak troche jak baby;) Tapatalk
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ooOOO...Ooo:shock3:...to ja koło Was nie siedzę następnym razem:grin:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Tak troche jak baby;)Tapatalk To oby takich bab było jak najwięcej na forum a spoty będa lepsze i ciekawsze i wtedy bedzie więcej niż 3 auta Wysłane z telewizora Note2
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin: Licze na to bo ... lubie to ... Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin: Amen. wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin: Amen. wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin: Amen. wysłane z one v Klasyka ... Miron miał kiedyś ori kasete ery... i słuchał jej jadąc swoim malaczem ... Wysłane z telewizora Note2
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 pewnie teraz ma w B8 mp3 Ery
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 pewnie teraz ma w B8 mp3 Ery Nie wiem czy ma czy nie ale leci ten czas .... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to mi alergią zalatuje :grin: To tylko pozory ... tak na serio jak sie widujemy na spotach to przybijamy grabe a potem se jedziemy po majtach i jest git ... :D:D swoją drogą dawno sie nie widzieliśmy i troszke już tęsknie ... Wysłane z telewizora Note2 i znów pogoni cię do seata:grin: Amen. wysłane z one v Klasyka ... Miron miał kiedyś ori kasete ery... i słuchał jej jadąc swoim malaczem ... Wysłane z telewizora Note2 zgadza się...ale zawsze mnie to będzie ryć beret Stan...doyebałeś ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- i tym oto miłym:slina: wokalem się żegnam...dobranoc:hi:
Rekomendowane odpowiedzi