Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 przesłanie jest jedno, KĘDZIOR, MASZ U MNIE PRZESRANE ...czy ten biedny chłopak, (oprócz tego że gorol) zasłużył sobie na takie wyzania? jak górnik to od razu biedny ;( a co, chcesz się chwalić ile na serio zarabia górnik? raczej nie, niech wszyscy dalej myślą że 4 tysiaki
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 TVN szybko! [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:19_________________________________________________ przesłanie jest jedno, KĘDZIOR, MASZ U MNIE PRZESRANE ...czy ten biedny chłopak, (oprócz tego że gorol) zasłużył sobie na takie wyzania? jak górnik to od razu biedny ;( a co, chcesz się chwalić ile na serio zarabia górnik? raczej nie, niech wszyscy dalej myślą że 4 tysiaki hehe ta niech się dalej łudzą żeśmy są bogaci
Adrenalina Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 przesłanie jest jedno, KĘDZIOR, MASZ U MNIE PRZESRANE ...czy ten biedny chłopak, (oprócz tego że gorol) zasłużył sobie na takie wyzania? jak górnik to od razu biedny ;( a co, chcesz się chwalić ile na serio zarabia górnik? raczej nie, niech wszyscy dalej myślą że 4 tysiaki ...jak to, "ile na serio zarabia"? to nie zarabiasz piątki kędzior, tak jak na spocie mówiłeś???
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 oczywiście że zarabiam kolega jest skromny i niechciał się chwalić :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 40 stron :wallbash: :wallbash: matko kochana ja pirdole kujrwa mać tyle co dziś przeczytałem to w szkole nawet lektur nie przeczytałem. Kędzir dla twojej wiadomości kontak już nie fika uspokoił sie po ostatnim jakis taki cichy sie zrobił. taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Kędzior, statek miłości? nom dobra scena była jak laska pokazywała coś z bananem :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:25_________________________________________________ja mam zamiar oglądać jutro mam wykłady więc mogę spać
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano?
Maxito Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a jednak opłacało się doczytać do końca ktoś jednak dotrwał d tej godziny
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Kędzior, statek miłości? nom dobra scena była jak laska pokazywała coś z bananem :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:25_________________________________________________ja mam zamiar oglądać jutro mam wykłady więc mogę spać a to ja to widziałem już, ten koleś podaje się za geja bo leci na tą laseczkę fajny film Maxito, nie panikuj, patrz jak odświeżyliśmy Ci temat o spotach wyjazdowych
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano? o 4 z tego co mi sie wie Adrenalinko co taka cicha jesteś?
Maxito Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano? od 3 chyba zaczynają już walki puszczać nie wiem czy dotrwam Kędzior, statek miłości? nom dobra scena była jak laska pokazywała coś z bananem :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:25_________________________________________________ja mam zamiar oglądać jutro mam wykłady więc mogę spać a to ja to widziałem już, ten koleś podaje się za geja bo leci na tą laseczkę fajny film Maxito, nie panikuj, patrz jak odświeżyliśmy Ci temat o spotach wyjazdowych no weź nie ściemniaj tam też 40 stron :zemdlal:
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Maxito, nie panikuj, patrz jak odświeżyliśmy Ci temat o spotach wyjazdowych no to teraz dostaniemy po kropku albo trojkacie
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Maxito, nie panikuj, patrz jak odświeżyliśmy Ci temat o spotach wyjazdowych no to teraz dostaniemy po kropku albo trojkacie mówiłem żebyście tam niepisali OT :>
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 o 4 z tego co mi sie wie no tak sie gala zaczyna ale Adamek wyjdzie na ring kolo 6:00 :>
Adrenalina Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano? o 4 z tego co mi sie wie Adrenalinko co taka cicha jesteś? kilku minutowe walki mnie nie interesują, więc się nie odzywam
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 o 4 z tego co mi sie wie no tak sie gala zaczyna ale Adamek wyjdzie na ring kolo 6:00 :> przy dobrych wiatrach, a 5 minut później będzie pozował do zdjęc
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano? o 4 z tego co mi sie wie Adrenalinko co taka cicha jesteś? kilku minutowe walki mnie nie interesują, więc się nie odzywam mówisz że wolisz dłuższe ekscesy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:34_________________________________________________ o 4 z tego co mi sie wie no tak sie gala zaczyna ale Adamek wyjdzie na ring kolo 6:00 :> ja słyszałem że się o 2 zaczyna więc koło 4 gdzieś by tak wyszedł
Adrenalina Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 taaaaaaaaaaaaaa zaraz sie okaże że wszyscy juz spac poszli a kto adamka oglądać ma zamiar a to Adamek nie bije sie o 6:00 rano? o 4 z tego co mi sie wie Adrenalinko co taka cicha jesteś? kilku minutowe walki mnie nie interesują, więc się nie odzywam mówisz że wolisz dłuższe ekscesy :gwizdanie: a jak
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:37_________________________________________________co za film Pucek wymiękam muhehehe
Rekomendowane odpowiedzi