ucho.77 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 ucho wrzucić twoje logi ? Nie widzę przeciwwskazań
akjam Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Thx za spocika! PDC działa? Nie bo okazało się, że wiązka, którą miałem na przód jest na tył! ALe już jest bliżej niż dalej.
H4mm3R Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Thx za spocika! PDC działa? Nie bo okazało się, że wiązka, którą miałem na przód jest na tył! ALe już jest bliżej niż dalej. Jak ja dostarczę wtyczki to wtedy Kuba skończy, teraz wszystko ode mnie zależy
akjam Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak ja dostarczę wiązke to będzie można działać.
Multis Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Chlopy. Kto ma blokady rozrządu do 2.5 v6 pożyczyć.? Tapatalk
oprych Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Skurwys zajeba mi dekle z felg j**ane pedal y
Wandet15 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Polska Chodliwy towar jedź pod market i zrób to samo Łapy upier przy samej d*pie bo to normalka pod marketami tak samo zarysowania od otwierania drzwi nie mówiąc o zarysowanych błotnikach nie wiem jak można jeździć i nie czuć auta jego gabarytów
OKO Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ---------- JAN NIEZBENDNY - Spotkajmy się przy groszku (disco remix) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
oprych Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Polska Chodliwy towar jedź pod market i zrób to samo Łapy upier przy samej d*pie bo to normalka pod marketami tak samo zarysowania od otwierania drzwi nie mówiąc o zarysowanych błotnikach nie wiem jak można jeździć i nie czuć auta jego gabarytów najlepsze ze jebli 2 sztuki - od strony chodnika a od strony ulicy zostawili widać normalnie jak są łapy odbite jutro na bank jebną 2 kolejne
pajda Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Polska Chodliwy towar jedź pod market i zrób to samo Łapy upier przy samej d*pie bo to normalka pod marketami tak samo zarysowania od otwierania drzwi nie mówiąc o zarysowanych błotnikach nie wiem jak można jeździć i nie czuć auta jego gabarytów najlepsze ze jebli 2 sztuki - od strony chodnika a od strony ulicy zostawili widać normalnie jak są łapy odbite jutro na bank jebną 2 kolejne
stanley Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 psyt ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Skurwys zajeba mi dekle z felg j**ane pedal y z Avusów? kunerwa, idę moich pilnować.... ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- a nie, ja już dzisiaj wrzuciłem zimówki
akjam Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Już? Ja powtórzę to co rok temu i pojeżdżę na zimie z miesiąc!
Rekomendowane odpowiedzi