stanley Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Już? Ja powtórzę to co rok temu i pojeżdżę na zimie z miesiąc! Rano pizga więc wolę czuć się bezpiecznie a jak d otego lekko pada to już w ogóle.....
akjam Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Kędzior jak furka? Już? Ja powtórzę to co rok temu i pojeżdżę na zimie z miesiąc! Rano pizga więc wolę czuć się bezpiecznie a jak d otego lekko pada to już w ogóle.....
oprych Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 psyt ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Skurwys zajeba mi dekle z felg j**ane pedal y z Avusów? kunerwa, idę moich pilnować.... ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- a nie, ja już dzisiaj wrzuciłem zimówki no z Avusów a na dodatek skurw iel nie miał żadnego przyrządu wyciągającego i użył śrubokręta deb il
stanley Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 PS stanley włącz gg gg mi się kojarzy z golden gate
pajda Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 PS stanley włącz gg gg mi się kojarzy z golden gate
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Bry po szychcie Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi