ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 siema z wieczora tobie to dobrze:facepalm:jutro w trase jak to w trasie ? a ja myślałem że coś porezamy u mnie quwa niestety w poniedziałek na 7 musze być w Aachen kaj tam do poniedziałku taaa tylko w niedziele u sąsiadów z zachodu zakaz jazdy jest:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- zdrówko
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 siema z wieczora tobie to dobrze:facepalm:jutro w trase jak to w trasie ? a ja myślałem że coś porezamy u mnie quwa niestety w poniedziałek na 7 musze być w Aachen kaj tam do poniedziałku taaa tylko w niedziele u sąsiadów z zachodu zakaz jazdy jest:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- zdrówko ucho....wydupcasz tarczkę....śmigasz klekotem na odcięciu.....jesteś w 10h ......kein problem....
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 siema z wieczora tobie to dobrze:facepalm:jutro w trase jak to w trasie ? a ja myślałem że coś porezamy u mnie quwa niestety w poniedziałek na 7 musze być w Aachen kaj tam do poniedziałku taaa tylko w niedziele u sąsiadów z zachodu zakaz jazdy jest:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- zdrówko ucho....wydupcasz tarczkę....śmigasz klekotem na odcięciu.....jesteś w 10h ......kein problem.... osobówką :facepalm:karta,to już nie te czasy żeby na tarczkach jeździć
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 tosz kurfa piszę ,że masz dużym jechać na odcięciu ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Pany....kumpela szuka kawalerki w Kato do wynajęcia ....jakby ktoś coś wiedział dajcie znać proszę ........
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 tosz kurfa piszę ,że masz dużym jechać na odcięciu na ocięciu max 850km w 10h idzie zrobić a mam 1150:facepalm: ebana terminuwka z domkiem ale może dzięki temu uda mi się do was na spota dotrzeć
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 powietrza dmuchnij w koła więcej....opory jakoś trać.....co Cię tam z resztą uczył będę....w końcu tez 2.5 jeździsz ......:polew:
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 psyt z wieczora ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- powietrza dmuchnij w koła więcej....opory jakoś trać.....co Cię tam z resztą uczył będę....w końcu tez 2.5 jeździsz ......:polew:
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 psyt z wieczorazdrówko drynio:wink:
Multis Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chłopy, szukam ładnej A4 2003-2004 3.0 w manualu
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 :grin: no nic...tyle ode mnie....kładę się....rano moje padło idzie na warsztat...nowe oleum (silnik) ,płyn wspomagania ,pompę wspomagania...... komplet filterków ...........dostanie.....ciekawe jak się odwdzięczy ??
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chłopy, szukam ładnej A4 2003-2004 3.0 w manualu na połówkę chcesz zmieniać
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 9.01-10.01 będę w KTC lipnie trochę że nie we wtorek to bym na spota podjechał ale zawsze można się spotkać jak by ktoś miał ochotę Poszukuję noclegu w tych dniach ktoś coś poleci ? Hotel , motel , hostel , i nie wiem co tam jeszcze macie Hotel Olympia Hotel Katowice - ibis budget Katowice Centrum (wcześniej ETAP HOTEL) koło Etap Hotel stoją fajne dziweksy
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chłopy, szukam ładnej A4 2003-2004 3.0 w manualu Ty kórfa w manualu ? muliti padło i się zraziłeś...za dużo jeździsz Musti dam znac jutro
stanley Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kupiłem nową zmywarkę, pierwsze uruchomienie i chuuj.... Po kilku minutach zmywarka woła mnie do siebie jakimś pikaniem i komunikatem, że coś nie teges.... Nie wypompowywuje wody...... :facepalm: jutro trzeba dzwonić po serwis
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 9.01-10.01 będę w KTC lipnie trochę że nie we wtorek to bym na spota podjechał ale zawsze można się spotkać jak by ktoś miał ochotę Poszukuję noclegu w tych dniach ktoś coś poleci ? Hotel , motel , hostel , i nie wiem co tam jeszcze macie Hotel Olympia Hotel Katowice - ibis budget Katowice Centrum (wcześniej ETAP HOTEL) koło Etap Hotel stoją fajne dziweksy :grin::grin: stanley.... widzę ,że jesteś bardzo obiektywny :polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kupiłem nową zmywarkę, pierwsze uruchomienie i chuuj....Po kilku minutach zmywarka woła mnie do siebie jakimś pikaniem i komunikatem, że coś nie teges.... Nie wypompowywuje wody...... :facepalm: jutro trzeba dzwonić po serwis a może odkręć zawór podłączyłeś to ścieku czy do kontaktu ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- btw coś te zmywarki Cię nie lubią
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kupiłem nową zmywarkę, pierwsze uruchomienie i chuuj....Po kilku minutach zmywarka woła mnie do siebie jakimś pikaniem i komunikatem, że coś nie teges.... Nie wypompowywuje wody...... :facepalm: jutro trzeba dzwonić po serwis a odpływ ma ????
Multis Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chłopy, szukam ładnej A4 2003-2004 3.0 w manualu Ty kórfa w manualu ? muliti padło i się zraziłeś...za dużo jeździsz Musti dam znac jutro Szukam kumplowi, Następne to tylko 4.2 Co do multi, to chętnie bym kupił cos z tym, tylko mieć pewne, najlepsza skrzynia z jaką jeździłem , DSG wysiada
Rekomendowane odpowiedzi