Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Hi hi hi A mówiłem Ci Wiem, ale miałem już zwykłe żarówki z roczną gwarancją i padły po miesiącu
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja chyba zamówie u tomnika gość robi dobrą robę + 2 lata gwarancji do tego same szkiełka w aso i bedzie malina soprano może masz ochote jechać do gołebia na basen , zamiast rezania -> relaks ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Ja mam ORI i bez błędu. ale co ori ? ile $
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właśnie. Nigdy nie wiadomo co się kupi niby ma być zajebi a potem Lipton i to ujowe rozczarowanie ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- No to teraz zamawiaj u Tomnika i będzie git bez błędu
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja chyba zamówie u tomnika gość robi dobrą robę + 2 lata gwarancji do tego same szkiełka w aso i bedzie malina soprano może masz ochote jechać do gołebia na basen , zamiast rezania -> relaks ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Ja mam ORI i bez błędu. ale co ori ? ile $ ORI oświetlenie, to co wrzuciłeś parę postów wyżej i to co mówiłem, że są tańsza w ASO. I do tego mam adapter z kufateca.
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja jeszcze musze dowiedzieć się jak Akjam ogarnął temat białych DRL ów co tam zastosował i to będzie koniec z oświetleniem
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja chyba zamówie u tomnika gość robi dobrą robę + 2 lata gwarancji do tego same szkiełka w aso i bedzie malina soprano może masz ochote jechać do gołebia na basen , zamiast rezania -> relaks ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Ja mam ORI i bez błędu. ale co ori ? ile $ ORI oświetlenie, to co wrzuciłeś parę postów wyżej i to co mówiłem, że są tańsza w ASO. I do tego mam adapter z kufateca. ale sam adapter był droższy niz te lampki w aso ?
Wandet15 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tylko słyszałem, że w B7 lubi wywalić błąd w B6 nie będzie chyba tego problemu z tymi ledami z ASO
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ja chyba zamówie u tomnika gość robi dobrą robę + 2 lata gwarancji do tego same szkiełka w aso i bedzie malina soprano może masz ochote jechać do gołebia na basen , zamiast rezania -> relaks ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Ja mam ORI i bez błędu. ale co ori ? ile $ ORI oświetlenie, to co wrzuciłeś parę postów wyżej i to co mówiłem, że są tańsza w ASO. I do tego mam adapter z kufateca. ale sam adapter był droższy niz te lampki w aso ? Tylko słyszałem, że w B7 lubi wywalić błąd w B6 nie będzie chyba tego problemu z tymi ledami z ASO Pytanie jaki ktoś ma MCE? Jeśli HIGH to będzie błąd.
musti Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siema Ogry Stan looknąłeś mi ten numer ?
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siema Ogry Stan looknąłeś mi ten numer ?
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Co Akjam nie wypowiesz się to postu powyżej
musti Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siema Ogry Stan looknąłeś mi ten numer ? i wszystko w temacie
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przecież wypowiedziałem. P.S. Tańszy. P.S2. Robiłem zamówienie grupowe jakiś czas temu z DE.
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na temat mojego posta Co zastosowales do DRL ze takie białe jaka żarówka i reszta
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siema Ogry Stan looknąłeś mi ten numer ? i wszystko w temacie miałem taki zajob w robo, że szkoda gadać..... ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- http://a4-klub.pl/slaskie-91/zapraszam-strzalika-city-rock-18-01-2014-a-311066/
Rekomendowane odpowiedzi