Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak się zrobi cieplej trzeba obgaać ten temat
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie ja smigam - nie na rower ale na sanki i przetestować trzymanie boczne w recaro przy ślizganiu nie rozwal sie
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie ja smigam - nie na rower ale na sanki i przetestować trzymanie boczne w recaro przy ślizganiu niech Cię trzyma
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie ja smigam - nie na rower ale na sanki i przetestować trzymanie boczne w recaro przy ślizganiu Nakręć filmik jak Twoja esa driftuje
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja sie wybrałem do Żywca kiedyś, jak wyjechałem pod Jezioro Żywieckie to myślałem że tam polegne u góry Max to taka riksza jak chiniole mają z gościem który by pedałował z przodu :polew: muhehehe i z batem w ręce i szybciej kur*a szybciejjj :polew:
Kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać zagadaj do Mirona :gwizdanie: on uczył Pucka pozdrów kobietę Rafał
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać zagadaj do mirona on jest w tym za***iście dobry
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać zagadaj do Mirona :gwizdanie: on uczył Pucka pozdrów kobietę Rafał o ubiegles mnie
Kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 OK odezwe sie jutro teraz znikam do pracy na nocke
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać zagadaj do Mirona :gwizdanie: on uczył Pucka pozdrów kobietę Rafał o ubiegles mnie jak zwykle Nom Kanar współczucia
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 OK odezwe sie jutro teraz znikam do pracy na nocke spokojnej szychty [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 16:14_________________________________________________ ktoz Was jeździ na snowboardzie?? bo chciałbym zacząć i nie wiem jak sie za to zabrać zagadaj do Mirona :gwizdanie: on uczył Pucka pozdrów kobietę Rafał o ubiegles mnie jak zwykle Nom Kanar współczucia no wyrobiles sie
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No Pucuś co się nie odzywasz? nadrabia albo zasnął :>
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Pucek obserwuję czy wszsytko jest zgodnie z regulaminem ahh te nowe obowiązki :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Albo się poci żeby wymyślić kolejną ostrą ripostę...
Rekomendowane odpowiedzi