Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Albo się poci żeby wymyślić kolejną ostrą ripostę... no to jeszcze dobre pół godziny mu to zajmie
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kozaki... nie dość że czytałem te Wasze wypociny, to na dodatek się ubierałem bo jadę do Kobiety
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kozaki... nie dość że czytałem te Wasze wypociny, to na dodatek się ubierałem bo jadę do Kobiety znalazłeś sobie dupe? nic się niechwaliłeś tylko ci Kamil zrobił końcówki i od razu coś zarwałeś no nieźle
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kozaki... nie dość że czytałem te Wasze wypociny, to na dodatek się ubierałem bo jadę do Kobiety znalazłeś sobie dupe? nic się niechwaliłeś tylko ci Kamil zrobił końcówki i od razu coś zarwałeś no nieźle nie, nie znalazłem sobie d*py :gwizdanie: 2 strzały ze stożka i sama przyszła a na poważnie to jak już wspominałem nie lubię się chwalić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 pożyczysz mi kiedyś swojej fury hehe może mi też sie uda jakaś poderwać
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 pożyczysz mi kiedyś swojej fury hehe może mi też sie uda jakaś poderwać daj spokoj kedzior kto by na taka serie polecial :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 pożyczysz mi kiedyś swojej fury hehe może mi też sie uda jakaś poderwać daj spokoj kedzior kto by na taka serie polecial :gwizdanie: no w sumie obstawiam że poderwał jakąś rencistkę i wozi ja po lekarzach :polew:
keżor Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 k**wa , siema , nie będe nadrabiać , bo mam zaległości na 30stron co wam odbiło żeby tyle pisać ? a w ogóle to w shifcie mam już S4 B7 600kunia i E36 M3 ileśtam kunia do driftu
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 pożyczysz mi kiedyś swojej fury hehe może mi też sie uda jakaś poderwać daj spokoj kedzior kto by na taka serie polecial :gwizdanie: też jakaś nierezana seria
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 pożyczysz mi kiedyś swojej fury hehe może mi też sie uda jakaś poderwać daj spokoj kedzior kto by na taka serie polecial :gwizdanie: też jakaś nierezana seria
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ku***a , siema , nie będe nadrabiać , bo mam zaległości na 30stron co wam odbiło żeby tyle pisać ? a w ogóle to w shifcie mam już S4 B7 600kunia i E36 M3 ileśtam kunia do driftu ja jak przedtem grałem to silvia na drifty jeździłem a tak to evo X
keżor Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 ku***a , siema , nie będe nadrabiać , bo mam zaległości na 30stron co wam odbiło żeby tyle pisać ? a w ogóle to w shifcie mam już S4 B7 600kunia i E36 M3 ileśtam kunia do driftu ja jak przedtem grałem to silvia na drifty jeździłem a tak to evo X fan marki , jak z koziej ... trąbka :gwizdanie:masz tam S3 , S4 , TT , RS4 , R8 a jeździłeś evo co Ty Poziek jesteś ?
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a pod koniec to lambo murcielago smigałem niestety niema tam b5 tym bardziej w avancie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 17:26_________________________________________________ Kędzior moja kobieta Cię pozdrawia dziękujee
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ku***a , siema , nie będe nadrabiać , bo mam zaległości na 30stron co wam odbiło żeby tyle pisać ? a w ogóle to w shifcie mam już S4 B7 600kunia i E36 M3 ileśtam kunia do driftu ja jak przedtem grałem to silvia na drifty jeździłem a tak to evo X fan marki , jak z koziej ... trąbka :gwizdanie:masz tam S3 , S4 , TT , RS4 , R8 a jeździłeś evo co Ty Poziek jesteś ? właśnie ja mam mega porezane rs4, r8 i tt a do drftu m3 poza tym witam wróciłem i żyje sanki są w pyte a kulig jeszcze lepszy :kox:
akjam Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku
akjam Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku No ile to można? Dopiero we wtorek idę. Ku... ZNowu chyba mnie nie będzie!
Rekomendowane odpowiedzi