oprych Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 doszedłem do siebie - prawie, a tu do pracy trzeba zaraz iść tak w ramach informacji : Pajda - resztka tego bolsa jest u mnie dam Ci go jak się trafimy Kędzior - żołądkowa jest u mnie tylko dam Ci ją jak się trafimy razem z Ley-s-ami, coli Ci nie oddam bo troszkę mi się pić chciało i wypiłem
Grisza79 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ciężki weekend miałem..... Ale podejrzewam że Wy też
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ciężki weekend miałem..... Ale podejrzewam że Wy też Ja co nieco w piątek wlałem a Sobota W robocie na noc wiec nie chlałem z nimi.
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kędzior - żołądkowa jest u mnie tylko dam Ci ją jak się trafimy razem z Ley-s-ami, coli Ci nie oddam bo troszkę mi się pić chciało i wypiłem :dontknow: za bardzo niewiem o co kaman ale ok hehhe ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- a tak wogole to siema
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 doszedłem do siebie - prawie, a tu do pracy trzeba zaraz iść tak w ramach informacji : Pajda - resztka tego bolsa jest u mnie dam Ci go jak się trafimy jaka resztka, jaki bols - o czym ty do mnie rozmawiasz mnie jeszcze dziś trzepało
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Quwa co wy ta piliscie:polew: że tak długo trzyma:grin:
DJ_Troll Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Melduje się z ojczymem Jak się uda to wezmę VAG-a
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Quwa co wy ta piliscie:polew:że tak długo trzyma:grin: nie co , tylko ile
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 3 flaszki na pięciu chopa ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- Psyt woda mineralna:grin:
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 3 flaszki na pięciu chopa ale w tym 3 nie piło
oprych Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 po pracy - ciężko było ale wróciłem do żywych pajda a wiec tak zanim wytoczyłeś się z CR to kupiłeś jeszcze flaszkę buchłeś z niej 2 szybkie i Twoja Pani Cie wyholowała do domu, a żeby ta nie miła kelnerka nie najebała się za twoje zawinęliśmy tą flaszkę i jest u mnie. Kędzior - powiem ci tak że ja za wiele to nie pamiętam z drogi powrotnej do domu a dokładniej Nic nie pamiętam dostałem takie informacje ze ta żołądkowa, cipsy i cola to twoje, coli nie ma bo suszyło mnie wczoraj bardzo :whistling:ale reszta jest
ucho.77 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Soprano na BT cie jeszcze nie widać Sylwia jedzie bez ciebie:eusathink:bo chętna była:naughty:
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 po pracy - ciężko było ale wróciłem do żywych pajda a wiec tak zanim wytoczyłeś się z CR to kupiłeś jeszcze flaszkę buchłeś z niej 2 szybkie i Twoja Pani Cie wyholowała do domu, a żeby ta nie miła kelnerka nie najebała się za twoje zawinęliśmy tą flaszkę i jest u mnie. czyli mam rozumieć że dokończamy ją u Ciebie na chacie
oprych Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 jasne ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Soprano na BT cie jeszcze nie widaćSylwia jedzie bez ciebie:eusathink:bo chętna była:naughty: cicho
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 jasne---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- Soprano na BT cie jeszcze nie widaćSylwia jedzie bez ciebie:eusathink:bo chętna była:naughty: cicho mam Cię zapisać
Rekomendowane odpowiedzi