Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 ale modzik fajny by był....pomyślę nad rzeźbą w b5 i podpięciem tego pod clh
ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 To w B5 było juz CLH:shock3: :facepalm:a ja jeszcze u siebie tego nie mam:decayed: te doły Tutzol ma:wink:
tomaszstn Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- To w B5 było juz CLH:shock3: :facepalm:a ja jeszcze u siebie tego nie mam:decayed: Artur ma wszystko w swoim smerfie Ostatnio na spocie opowiadał że ryje mu beret taki zegarek jak miał kolega: Z dobrego źródła wiem że już zamówił na przodek w swoim smerfie coś takiego: KNIGHT RAIDER - STROBOSKOPY LINIJKA SKANER + pilot (3866389468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Auto jedzie jak jechało ? wszystko ok ? PS. Musieliśmy trochę cofnąć licznik i dolać Ci gnoju, bo trochę tego poszło Zapomnielismy tylko skasować spalania na FISie
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wróciłem od lekarza i głupia c*paa mi antybiotyk przepisała...chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże
tomaszstn Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wróciłem od lekarza i głupia c*paa mi antybiotyk przepisała...chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże Z tym że na forum będziesz częściej
ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wróciłem od lekarza i głupia c*paa mi antybiotyk przepisała...chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże Weźmiesz go dopiero od poniedziałku:polew: ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- Tomek a w różowym kolorze też te ledy są żeby pasowaly:whistling:
tomaszstn Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Tomek a w różowym kolorze też te ledy są żeby pasowaly:whistling: nie mam pojęcia
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wróciłem od lekarza i głupia c*paa mi antybiotyk przepisała...chyba nie muszę pisać z czym to się wiąże wiaze sie z tym ze cie lepiej sieknie hehehe jak masz dobry antybiotyk to lepsza jazda niz po spidzie hehe
pajda Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pajda trza ci pomóc:wink: podziękował za dzisiaj przy najbliższej okazji
ucho.77 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 uzupełnij se wątek o efekt koncowy:naughty:
oprych Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pajda trza ci pomóc:wink: podziękował za dzisiaj przy najbliższej okazji Nic mnie nie informujesz o tym ze będzie modzenie
Rekomendowane odpowiedzi