Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Auto jedzie jak jechało ? wszystko ok ? PS. Musieliśmy trochę cofnąć licznik i dolać Ci gnoju, bo trochę tego poszło Zapomnielismy tylko skasować spalania na FISie Ty się śmiej, jak wsiadam to jebie lakiernią jak w nowym samochodzie Po jeździe volvo właśnie tak się czuję, jednak co audi to audi Ps. Spalanie 10.9 po 2 dniach jazdy wklejaj filmiki jak to bokiem lata po zimnym alfalcie bo nie posłałeś na maila.... ---------- Post dopisany 02-02-2014 at 07:17 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2014 at 23:50 ----------
Majkel Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Siema rezacze Stan, jakie te opony potrzebujesz? Jak 17-stki to mam 2 sztuki
stanley Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- Siema rezacze Stan, jakie te opony potrzebujesz? Jak 17-stki to mam 2 sztuki 4szt 18" stan obojętny
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Pajda ile czasu zajmuje przeciepnięcie foteli ?
Wandet15 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Kilka plastików które trzymają się na korkach i do tego 4 śruby i wyjmujesz fotel jak robiłeś to kiedyś to 10 min maks z tylnymi nie wiem jak
stanley Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Pajda ile czasu zajmuje przeciepnięcie foteli ? zależy z kim to robisz i ile flaszek do tego
pajda Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Pajda ile czasu zajmuje przeciepnięcie foteli ? zależy z kim to robisz i ile flaszek do tego to zależy co chcesz robić sama przeciepka to chwila moment ja myslę że 45 min to się spokojnie wyrobisz ja jeszcze blutka pod siedzenie dawałem żeby było tak jak w ori bo miałem go za schowkiem + odkurzanie + do tego jakieś drobnostki typu przekłada mcdonalda , schowki pod fotele + kawka itp to 3 godzi na spokojnie
pajda Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 luźno a masz jakies na oku że tak pytasz ?
oprych Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Mieszka fotele z C6 podejda bo B6 B7 i kanapę trzeba lekko rzezbic i jest owiele wygodniejsza niż B7 pisz do siemiana on wie co i jak
Rekomendowane odpowiedzi