Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 a jutro w robo muszę być ale 3-4 h i zawijam dalej do wyra
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 wczoraj w zakupie kontrolowanym gadali, że od grzanych ziców nie staje ....tak multitronik pada z innego powodu Nie ze nie staje tylko ze dźwiga się temperatura i nie produkujesz tylu potomków. Jak juz ,że tak powiem...pieprzenie Jakby komuś brakowało plemników, przyslijcie swoją Kobietę do mnie .:polew:.......te ....kogucik...... wogóle to psyt :kox:ale zmarzło...
stanley Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 to psyt raz jeszcze Arturoo, szkoda tak cennego materiału
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 to psyt raz jeszcze Arturoo, szkoda tak cennego materiału daj Baśkę do klawiatury......mam jakieś fajne sikorki w robocie.......ale nie chcę by potem miała dziewczyna do mnie pretensje.....jak kartki z życzeniami na święta będzie listonosz pod Wasz adres przynosił
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 psyt ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Co tu ta cicho? Idź webasto odpal czy nie kopci
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Co tu ta cicho? Idź webasto odpal czy nie kopci bo ten cyc z wątku nie da Ci Grześ żyć dopuki nie będzie wiedział
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Co tu ta cicho? Idź webasto odpal czy nie kopci bo ten cyc z wątku nie da Ci Grześ żyć dopuki nie będzie wiedział Ty parówo już pewnie po dwóch drinach że tak morda się cieszy
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Może też sie napije czegos? Za webasto ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Ciekawa opcja i taniej jak od Andrzeja AUDI A4 2,0 TDI S-LINE EXTERIOR & INTERIOR (3939262308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 za webasto .... Co tu ta cicho? Idź webasto odpal czy nie kopci bo ten cyc z wątku nie da Ci Grześ żyć dopuki nie będzie wiedział Ty parówo już pewnie po dwóch drinach że tak morda się cieszy nie.... mały browarek
akjam Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 No powiem Ci ze to bedzie jeden z top 3 jezeli chodzi o mody. Pozyteczny fff chooojjj!!!
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 już pisałem....zazdroszczę ...... ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- już pisałem....zazdroszczę ...... btw....wpadł mi dziś prezencik od szfagra.... ....chyba zostawię i do innego kluczyka w przyszłym roku założę
Rekomendowane odpowiedzi