Multis Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 chlopy. Jest sens zaklada poduszki pod silnik z czujnikami? Padly mi obie olejowe i przednia. Ta przednia to pikus. Ale te z czujnikami to doope urywa. A bez czujnikow duzo tansze. Chyba ze ma ktos do zgolenia best price
Multis Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Ta tylko jak mi Ucho powiedział ceny to mnie osłabiło, jednakże wolałbym ori, to lemforder jest ? mam w IC po 290 / szt
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 No qr** Miszka był pierwszy raz od roku a ja pierwszy raz nie byłem od roku! Ale nie fart! Kebab zaliczony? chciałem zrobić niespodziankę ale wyszło jak zawsze aha i nie od roku bo mała ma 6msc, a przed jej narodzinami byłem na spocie to po pierwsze primo, po drugie primo drugi raz...pamiętasz pod Realem kiedyś byłem na spocie po trzecie primo ultimo c**j ci do tego po czwarte kebab już wysrany i d*pa szczypi dzięki za spota
akjam Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 No qr** Miszka był pierwszy raz od roku a ja pierwszy raz nie byłem od roku! Ale nie fart! Kebab zaliczony? chciałem zrobić niespodziankę ale wyszło jak zawsze aha i nie od roku bo mała ma 6msc, a przed jej narodzinami byłem na spocie to po pierwsze primo, po drugie primo drugi raz...pamiętasz pod Realem kiedyś byłem na spocie po trzecie primo ultimo c**j ci do tego po czwarte kebab już wysrany i d*pa szczypi dzięki za spota No, że d*pa obszczypana to każdy się tego spodziewał po Tobie, że się tym pochwalisz. Po pierwsze primo to rok bo byłeś w tamtym roku, po drugie primo drugi raz to też było rok temu albo i dłużej a po trzecie primo... Chciałbyś! :decayed:
akjam Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 No to spiżdżam na chatę po robocie. Do później.
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 W temacie po robocie... powiem krótko ... psssyyyttt
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 pedał .....tego nie wiem ....ale widzę ,że macie się ku sobie ...
Rekomendowane odpowiedzi