stanley Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ucho, przypomnij się jutro, miałem dzisiaj ponad 30 PW i mi umknęło
turzol Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Turzol jak furmanka Wczoraj skończyli blacharkę, ale ponoć nieźle ku...wami rzucali bo blachy twarde jak diabli. Ogólnie na odbiór umówiłem się na przyszły tydzień. szukam cały czas błotników w używce i jest taka nędza że szok . Towar mocno deficytowy...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 przecież miałeś już z hamerykana dograne:shock3: szroty się okazały??? jakby ci wpadł w oczy zderzak przedni w sensownej cenie to daj cynka:naughty: bo mój uj trafił
turzol Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 przecież miałeś już z hamerykana dograne:shock3: szroty się okazały???jakby ci wpadł w oczy zderzak przedni w sensownej cenie to daj cynka:naughty: bo mój uj trafił Te amerykańce były 3 razy malowane, poza tym jeden z nich był zamiennikiem Gość mnie o tym poinformował dopiero na miejscu jak dojechałem do jego częstochowskiej dziupli Potrzebujesz kompletny zdeś? góra + dół?
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 tak bo po ostatnim krawężniku już nic z niego nie zostało a jak to kiedyś ktoś tu powiedział jest dzwon jest modzenie tylko że sline pod czujki i spryski znaleść
turzol Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 tak bo po ostatnim krawężniku już nic z niego nie zostało a jak to kiedyś ktoś tu powiedział jest dzwon jest modzenie tylko że sline pod czujki i spryski znaleść S-line'a chcesz? trzeba było tak od razu ---------- Post dopisany at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- btw ja moj stary zdes z rozwalona podkladką pogoniłem 2 dni temu za 600
turzol Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gdzie ty takiego jelenia znalazłeś alledrogo, tylko ja goniłem jako komplet z zaslepkami spryskow, halog, kratki, belka.
Rekomendowane odpowiedzi