akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Wodny? wódny Do roboty na noc niestety więc Odpada.
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja dziś o coli o 2giej wyjazd:facepalm:
Multis Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Psyyt Raciborskie. Dzieki H4mm3R. Dobre to...
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Multis sprawa jest Bo juz coraz cieplej się robi a ja dalej nie ogarniam tych lusterek. Jakoś opanować tego nie daje rade
Multis Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Miales mnie atakowac na urlopie. Ech. W poniedzialek mozna by szrpnac. Jaka masz zmiane? ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- Dzwon jutro pomiedzy 6 a 14 to dogadamy. Bo ja zas zapomne
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Non stop na popołudnie czyli wychodzę o 11 wracam po 20 A od środy bez auta oddaje do orzesza do piątku a w czwartek na Żory na rozmowę o robotę jadę - masakra ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Będę dzwonił
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 lekki wlew...jak wychodziłem wódka lała się strumieniami, a ja mimo to wyszedłem mała uśpiona piwko psyt bo wódy to nie przystoi
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 lekki wlew...jak wychodziłem wódka lała się strumieniami, a ja mimo to wyszedłem mała uśpiona piwko psyt bo wódy to nie przystoi Łączę się z tobą w bólu.
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 lekki wlew...jak wychodziłem wódka lała się strumieniami, a ja mimo to wyszedłem mała uśpiona piwko psyt bo wódy to nie przystoi Łączę się z tobą w bólu. prawie płakałem a jak mnie ciągnęli za nogi to pazurami rąk zdarłem kafelki
Rekomendowane odpowiedzi