Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 lekki wlew...jak wychodziłem wódka lała się strumieniami, a ja mimo to wyszedłem mała uśpiona piwko psyt bo wódy to nie przystoi Łączę się z tobą w bólu. prawie płakałem a jak mnie ciągnęli za nogi to pazurami rąk zdarłem kafelki Miszka.........................Ty ogranicz dawkowanie
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 zaś okupowana melina a co tam u Papaja klęło...aku ? mała rzecz wpadła
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 mnie jakiś szpitalny wirus dopadł, trzeba z nim powalczyć więc dzisiaj czyściocha z herbatą, cytryną i miodem
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 zaś okupowana melina :whistling: dziś było mega ogrom prac , nawet jaca nas odwiedził
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Miszka, dotknęła mnie ta wczorajsza twoja wypowiedź i byłem dzisiaj w robocie... niestety ELSA nie działała i nie miałem jak sprawdzić
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Miszka, dotknęła mnie ta wczorajsza twoja wypowiedź i byłem dzisiaj w robocie... niestety ELSA nie działała i nie miałem jak sprawdzić hmmm gdybyś w pon to ogarnął byłoby super
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 pajda to są te ? lustra co masz na myśli mówiąc te ? jak mi dałeś namiar na gościa to ja już miałem paczuszkę z S4 w domu
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 aha a ty działasz co ? jutro maluje bixy w srode bixy i samopoziom odstawiam auto do djima gwint kupiony zdes do malowania i bedzie s line spryski zbiornik i PDC przód + lotka + dokladka z cupry wydech odmalowany czeka osłony sa ultery również i dokladka podsufitka obita alkantara itp itd nie mam kiedy
Rekomendowane odpowiedzi