Pucek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 aha a ty działasz co ? jutro maluje bixy w srode bixy i samopoziom odstawiam auto do djima gwint kupiony zdes do malowania i bedzie s line spryski zbiornik i PDC przód + lotka + dokladka z cupry wydech odmalowany czeka osłony sa ultery również i dokladka podsufitka obita alkantara itp itd nie mam kiedy PDC robisz sam? Bo jeżeli robi Ci to Kuba to lepiej poczekać i za jednym razem wyrezać bixy z PDC po co tyle razy ściągać zderzak...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne Fotochrom... Arturze, Ty rezaczu
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne Fotochrom... Arturze, Ty rezaczu leży już chyba ponad rok
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne Fotochrom... Arturze, Ty rezaczu leży już chyba ponad rok Mi też tak leżało i jak już założyłem to nie działało Więc peszek:whistling:
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 aha a ty działasz co ? jutro maluje bixy w srode bixy i samopoziom odstawiam auto do djima gwint kupiony zdes do malowania i bedzie s line spryski zbiornik i PDC przód + lotka + dokladka z cupry wydech odmalowany czeka osłony sa ultery również i dokladka podsufitka obita alkantara itp itd nie mam kiedy PDC robisz sam? Bo jeżeli robi Ci to Kuba to lepiej poczekać i za jednym razem wyrezać bixy z PDC po co tyle razy ściągać zderzak... narazie bixy i samopoziom i odrazy położy wiązkę pod PDC mam cały komplet potem tylko zderzak wrzuci powpina wtyczki i gra gitara
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne Fotochrom... Arturze, Ty rezaczu leży już chyba ponad rok czas podjechać na melinę jakie to fanty masz na wiosnę ?
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 rezacze czekam na ciebie ? kiedy montujemy fotochrom nie mam kiedy + kilka fantów wpadnie na wiosne Fotochrom... Arturze, Ty rezaczu leży już chyba ponad rok czas podjechać na melinę jakie to fanty masz na wiosnę ? wszystko w swoim czasie
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 aha a ty działasz co ? jutro maluje bixy w srode bixy i samopoziom odstawiam auto do djima gwint kupiony zdes do malowania i bedzie s line spryski zbiornik i PDC przód + lotka + dokladka z cupry wydech odmalowany czeka osłony sa ultery również i dokladka podsufitka obita alkantara itp itd nie mam kiedy no no zapowiada się mega grubo
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 quwa nie rób smaków tylko woda z bąbelkami już mi została:facepalm:
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 quwa nie rób smaków tylko woda z bąbelkami już mi została:facepalm: nie moja wina że juro musisz ruszać
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Grubo to ja mam napakowane w piwnicy Ważne ze jest lotka ori i to za pół darmo
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Grubo to ja mam napakowane w piwnicy Ważne ze jest lotka ori i to za pół darmo Dimanowi sprzedaj.... I gdzie w końcu malujesz graty ?
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Sł ać mi numery będę dzwonił Ujowy kolor do malowania a chce żeby - sami wiecie ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Dimana to ja mam non stop w głowie ustrzele mu jakaś okazję
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 quwa nie rób smaków tylko woda z bąbelkami już mi została:facepalm: nie moja wina że juro musisz ruszać toć to za chwile
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Sł ać mi numery będę dzwonił Ujowy kolor do malowania a chce żeby - sami wiecie ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Dimana to ja mam non stop w głowie ustrzele mu jakaś okazję masz tylko zderzak i lotkę do malowania ?
Rekomendowane odpowiedzi