akjam Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No kto dziś będzie bo ja póki co w pracy ale może bym się postarał jakoś to ogarnąć...
akjam Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Nic Nie obiecuje a nawet w drugą stronę bym powiedział... Tylko nie wiem czy się spinać jak będą dwie osoby? Będziesz?
ucho.77 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 jak będziesz to będą cztery:decayed: będę, pisałem do Turzola ale cisza ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ----------
akjam Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to może uda mi się tu wszystko ogarnąć i wpadnę na kebsa i pogadać bo w tamtym tygodniu też byłem w robo a absencja dwutygodniowa to już ostro!
akjam Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Niestety nie dam rady bo jeszcze w robo siedzę.
ucho.77 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Pajda do czago żarówki chciałeś ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Skleroza:facepalm:
akjam Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Cały Akjam A co Ty pier**lisz?! Jak mogę wyjść wcześniej to wychodzę i jak mogę się spóźnić to tak jest. Powiedzialem wyraźnie, że nie obiecuje a wręcz odwrotnie. Wiec się odpier**l.
stanley Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 na TVP2 gadają o jakimś nowym czynniku ukł. klimatyzacji, który ma być stosowany. Nabicie klimy bedzie kosztować ok 1000zł :grin:
Rekomendowane odpowiedzi