stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 no to herbatka z prądem ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- Poszło dzięki, a Ty już masz gumy od niego ?
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zaczyna się , chlory się schodzą przepraszam, ja się leczę - zwalczam wirusy
turzol Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zaczyna się , chlory się schodzą od pon-pt po 12h orki wiec trzeba regenerowac sily na przyszly tydzien
pajda Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zaczyna się , chlory się schodzą od pon-pt po 12h orki wiec trzeba regenerowac sily na przyszly tydzien no no tak sobie to tłumacz PS. Jak wóz chodzi ? idzie pod młotek ?
turzol Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zaczyna się , chlory się schodzą od pon-pt po 12h orki wiec trzeba regenerowac sily na przyszly tydzien no no tak sobie to tłumacz PS. Jak wóz chodzi ? idzie pod młotek ? sie okaże . Kusi mnie duża bena V6 V8, ale ciekawych opcji przy A4 nie ma, oprócz S4
pajda Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 no to herbatka z prądem no dobra przekonałeś mnie herbatka z prądem
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Poszło dzięki, a Ty już masz gumy od niego ? Ja jeszcze nie mam felg na lato ale pewnie kupię od niego skoro 100zł taniej na sztuce to grzech nie brać ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- psyt ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- zaczyna się , chlory się schodzą od pon-pt po 12h orki wiec trzeba regenerowac sily na przyszly tydzien no no tak sobie to tłumacz PS. Jak wóz chodzi ? idzie pod młotek ? sie okaże . Kusi mnie duża bena V6 V8, ale ciekawych opcji przy A4 nie ma, oprócz S4 Jak już to tylko 3.0TFSI z S4 B8
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ?
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne Też miałem dwójki ale zrobiłem na nich raptem 10KKM te zapowiadają się lepiej.
pajda Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne czekałem aż sie wypowiesz , że to lipa ... bo dwójki nie cieszą się u ciebie powodzeniem cd. herbatka z prądem a przy okazji porządki w lodówce się robią
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne czekałem aż sie wypowiesz , że to lipa ... bo dwójki nie cieszą się u ciebie powodzeniem cd. herbatka z prądem a przy okazji porządki w lodówce się robią w porównaniu do Bridgestone Potenza to przepaść. Jeden plus, że te Uniroyale prawie się nie ścierają. Po swóch sezonach jeszcze ok 7mm mięsa ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- no i kolejna herbatka PS. Pajda, jakbyć chciał, to w godz 10-13 możemy jechać do mnie do robo
pajda Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne czekałem aż sie wypowiesz , że to lipa ... bo dwójki nie cieszą się u ciebie powodzeniem cd. herbatka z prądem a przy okazji porządki w lodówce się robią w porównaniu do Bridgestone Potenza to przepaść. Jeden plus, że te Uniroyale prawie się nie ścierają. Po swóch sezonach jeszcze ok 7mm mięsa ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- no i kolejna herbatka PS. Pajda, jakbyć chciał, to w godz 10-13 możemy jechać do mnie do robo no z chęcią bede ci dzwonił jeszcze bo rano z tesciowa na targ jedziemy, to bedziemy in touch
Rekomendowane odpowiedzi