stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 dobrze robi a jego 18stki leżą w ASO i nabierają wartości
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 :polew:........musiałbym mojego parcha przed sprzedażą zostawić na jakieś ..... hmmmmmm...... . . . . .. . . . . 7-8 m-cy u Ciebie :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 :polew:........musiałbym mojego parcha przed sprzedażą zostawić na jakieś .....hmmmmmm...... . . . . .. . . . . 7-8 m-cy u Ciebie :polew::polew::polew: to by wtedy za 10 tyś poszła :polew: z moimi fotelami i symphony
oprych Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 siema Pajda ucho dzięki za zaproszenie imprezka super Sylwia już kima Wiki zeszliśmy i już na ramieniu kima ucho mięczkaku mam nadzieje że w Zatorze nie wy***ie.....tak szybko gwoździa Pajda szacun za kondyche ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- a bym zapomniał jest oficjalna ksywka dla gekona od Pajdy - ja jako główny "ksyfko dawca" od Dziś czyli od 8.03.2014 nadaje "imię - ksyfkę" - gekonowi zwanemu - " gekona lamparci " -ksyfkę - quattro
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 siema Pajda ucho dzięki za zaproszenie imprezka super Sylwia już kima Wiki zeszliśmy i już na ramieniu kima ucho mięczkaku mam nadzieje że w Zatorze nie wy***ie.....tak szybko gwoździa Pajda szacun za kondyche ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:45 ---------- a bym zapomniał jest oficjalna ksywka dla gekona od Pajdy - ja jako główny "ksyfko dawca" od Dziś czyli od 8.03.2014 nadaje "imię - ksyfkę" - gekonowi zwanemu - " gekona lamparci " -ksyfkę - quattro Pajda taki mocny zawodnik ? a Ty jako kierowca czy byłeś męzczyzną ?
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Miszka czytałem .............,że koło 16 ...ale na 16 to ja idę do pracy
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Miszka czytałem .............,że koło 16 ...ale na 16 to ja idę do pracy no wcześniej się nie ogarniemy , mama jedzie jeszcze za niedługo do Kato itp później obiad i dopiero wtedy spacer no i jeszcze nie ogarnąłem tej dętki
ucho.77 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 ucho mięczkaku mam nadzieje że w Zatorze nie wy***ie.....tak szybko gwoździa* zmeczenie pozatym wcześniej jest BT to potrenuje:grin:a ty zrób pani dobrze i się dopisuj:naughty:
pajda Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 jak młody bóg To koło docelowo ma być u Ciebie Stanly czy jak? jak mi Pajda odda no dobra oddam ---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- Przy aucie, pilnuje kółek.
pajda Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 dobrze robi a jego 18stki leżą w ASO i nabierają wartości raczej 17 "
Rekomendowane odpowiedzi