tolek85 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Bede. Ale gdzie? ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- Halo jest tu ktos? Jest spocik?
stanley Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ja bede za godz. Ale chcac myslec o grilu trzeba by sie chyba wczesniej spotkac... Trzeba kupic caly sprzet itp Wiec albo SCC, albo spotykamy sie pod Go sport, szybkie zakupy i grill ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- jadę pod SCC
stanley Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Również dzięki Mam nadzieję, że nowi koledzy częściej będą wpadać ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- kraver, no ta czerwień nieźle się prezentuje
sławko Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 a mie z roboty niy chcieli wypuscic :/ niycalo godzina tymu dopiyro do dom wrocilek ale pocieszom sie ino tym ze gryla niy bylo
pajda Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 a mie z roboty niy chcieli wypuscic :/ niycalo godzina tymu dopiyro do dom wrocilek ale pocieszom sie ino tym ze gryla niy bylo jeszcze ci zostaje SGL w piatęk od 18 no jak pogoda dopisze to myślę że za tydzień otworzymy letni sezon spotowo grillowy
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Po spociku ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- PS: Degustacja winka :decayed::decayed:
kraver Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 ciesze sie ze wreszcie udało mi sie dotrzeć milo było mi was poznać (choć część ekipy) i do nastepnego:hi:
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 ciesze sie ze wreszcie udało mi sie dotrzeć milo było mi was poznać (choć część ekipy) i do nastepnego:hi: Kolorek mega, miałem taką samą
oprych Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No nawalone miał robactwa Gadales z Kuba? Pochytacie to dla mnie Co Ci mamy pochytać? tą drugą luft kierownice nawet nie mam kiedy do aso podjechać
stanley Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 a mie z roboty niy chcieli wypuscic :/ niycalo godzina tymu dopiyro do dom wrocilek ale pocieszom sie ino tym ze gryla niy bylo był dzisiaj kolejny kolega z Mysłowic
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No nawalone miał robactwa Gadales z Kuba? Pochytacie to dla mnie Co Ci mamy pochytać? tą drugą luft kierownice nawet nie mam kiedy do aso podjechać Jak chcesz to poczeka na Ciebie u Kuby ;-)
oprych Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 no to super jeszcze mi napisz ile $$$ mam dla ciebie przygotować nie licz do tego tej od ciebie Czyli sumie dwie prawa i lewa
akjam Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 ciesze sie ze wreszcie udało mi sie dotrzeć milo było mi was poznać (choć część ekipy) i do nastepnego:hi:
Rekomendowane odpowiedzi