miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dojechałem tą moją "chabetą" więc, podobało mi się, nie narzekam, nawet Kędzior wyglądał jak człowiek chociaż mógł by zainwestować w żyletkę ogólnie nie żałuję że pojechałem, kupa śmiechu i oczywiście znów wpadnę po co ?
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dojechałem tą moją "chabetą" więc, podobało mi się, nie narzekam, nawet Kędzior wyglądał jak człowiek chociaż mógł by zainwestować w żyletkę ogólnie nie żałuję że pojechałem, kupa śmiechu i oczywiście znów wpadnę po co ? :polew:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie wolno się tak śmiać ale dobry kolega wpadliscie sobie w oko (to nie do ciebie mowilem oko1234)
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie wolno się tak śmiać ale dobry kolega wpadliscie sobie w oko (to nie do ciebie mowilem oko1234) buhehehehe wpadł mi w oko i boli mnie teraz jak cholera
OKO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,Fryzjerki_strzyga_w_bikini__I_jak_tu_sie_nie_obciac_.html muszę zmienić fryzjera Może zaliczymy jakiś spot wyjazdowy do jastrzębia... :polew: _______________________________ nie wolno się tak śmiać ale dobry kolega wpadliscie sobie w oko (to nie do ciebie mowilem oko1234) nawet na to bym nie wpadł :gwizdanie: ____________ dzięki za spocika :>
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 nie wolno się tak śmiać ale dobry kolega wpadliscie sobie w oko (to nie do ciebie mowilem oko1234) buhehehehe wpadł mi w oko i boli mnie teraz jak cholera masz szczęście że idę spać :gwizdanie: dobranoc żłoby
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,Fryzjerki_strzyga_w_bikini__I_jak_tu_sie_nie_obciac_.html muszę zmienić fryzjera Może zaliczymy jakiś spot wyjazdowy do jastrzębia... [br] hehe ja będę jechał po auto do jastrzębia :gwizdanie: ktoś chciałby ze mną jechać ? trzym się Pucku spokojnej szychty
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jestem.. Krolu Ty to wariat jesteś RECARO zobowiązuje :kox:
OKO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Krolu jeszcze raz dzięki za logi :> Recaro z coolerem
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jestem.. Krolu Ty to wariat jesteś RECARO zobowiązuje :kox: RECARO wypasik ładnie podłączyć i będzie git
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar ile miałeś na blacie - bo to był mój max ;(
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 tak jade sobie jade stylem emeryckim złoty sześćdziesiąt, zbliża się do mnie jakieś B5, no to but. Złoty siedemdziesiąt, złoty osiemdziesiąt i wciąż mam wrażenie że się zbliża.. pedał w podłodze prawie dwie paki na budziku a ten sie dalej trzyma.. i tak prawie do zjazdu głupie uczucie jak próbujesz uciec i nie jesteś w stanie więcej niż 200 ta padlina nie jedzie
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar ile miałeś na blacie - bo to był mój max ;( ile żeście panowie polecieli?
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja miałem prawie 200 na budziku :gwizdanie: :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 taaa ja też i miałem wrażenie że się nie zmieszcze między tą cysterną a TIRem znikam spać bo jutro do roboty znów branoc
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja miałem prawie 200 na budziku :gwizdanie: :gwizdanie: nieźle narka mi się nieśpieszy mam wolne
Rekomendowane odpowiedzi