ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 gdzie ty masz deszcz:eusathink:,na Tychach jest ok:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 znowu grylla nie będzie, deszcze napierdala ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- ja nie wiem ...to od Was zależy ............stanley kinder spot ?? całkiem możliwe, ale to potwierdzę jak będę w domu ok 18 To puść mi esa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 znowu grylla nie będzie, deszcze napierdala Może przestanie i jeszcze się zrobi. SCC czy 3 Stawy? Ciężko Nam idzie ta Przeprowadzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/slaskie-91/22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/slaskie-91/22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ nie spamuj nam tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ja też zawitam z małą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To ja się pytam jaki jest plan na dziś? Grill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja też wpadnę przed pracą:wink:Moge zabrać resztki grilla z tamtego roku:naughty: Dolina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kurde a chciałem wpaść będzie ktoś tam heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Będzie dawaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W taka pogoda tez podziemny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak nie pada to dolinka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dzisiaj spotykamy sie na Dolinie 3 Stawow. ---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- Ja bede chyba rodzinnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No! Zabieram grilla i do zoba! ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Tam pod go sportem ? Czy inna miejscowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 zaraz będzie pełne info w 1poście ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- info podwieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 No! Zabieram grilla i do zoba!---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. Przód sie skończył ,a tył też ma sie ku końcowi ...7 m-cy c...a warte te heble.....ścierają sie jak kazde tyle ,ze ciul lepiej hamują ..... ..wracam na chatę....jak Emi nie śpi to ja zabiore i jadę....jak będziecie jechac na grila to tyrknij który.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi