tolek85 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 kto dziś będzie? Jaka frekwencja? Jeśli będzie trochę ludu, wbiję pochwalić się nowym nabytkiem ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- Aha, ma ktoś na miejscu dwie ramki pod tablice??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja chyba nie dam rady wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 z pracy wróciłem c5...na zakupy pojechałem moim.....miałem wrażenie ,że nie dość ,że mi ktoś fotel do kierownicy przesunął....to jeszcze zawieszenie zespawał na sztywno ....już nie będzie modzenia zawiasu w następnym padle I zostaniesz w tyle na łukach przed Skoczowem ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- akjam kombinuje z airem, ten to będzie mieć komfort ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- pamiętasz jak seryjny zawias z esy sobie radził w połączeniu ze zmianą stabilizatora tylnego ....tyle styknie by objechać pierwsze z brzegu jednoślady No właśnie tego w C5 niema i balony 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No Kto dziś bazie? No bo ja Chyba dotrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mnie raczej nie będzie, siedzę jeszcze w robo. PO robocie podjadę chyba na kebsa i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Widze ze sie nie zapowiada xeby ktos mial sie ppjawic... Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jedzie ktos? Bo jak nikogo nie bedzie to za tydzien przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No wlasnie sie zastanawiam' ale cos chetnych brak Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja odpadam..... PS. Jakby sie komu nudziło to H4mm3R w Zabełkowie grila dziś robi wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 ....ja kończę auto ogarniać i też się wybiorę wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 ja dopiero zakończyłem na dziś robotę ale od przyszłego tygodnia zapowiada się większy luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 a jednak udało mi się dojechać thx za szybkiego spota i kebsa Tolek fajne te jeździdełko tzw przedłużenie ..uja mam nadzieje że następnym razem dasz poprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tolek fajne te jeździdełko tzw przedłużenie ..uja mam nadzieje że następnym razem dasz poprowadzić Te Te ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tolek fajne te jeździdełko tzw przedłużenie ..uja mam nadzieje że następnym razem dasz poprowadzić Te Te ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli w przerwie meczu zapodam Ci linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzięki za spota! Tolek dzięki Za przejażdżkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli EVADO 3.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ewentualnie SETO | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi