oprych Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 pajda pas naprawiony lekko - źle zamontowałem ta górna osłonę nie siedziała dobrze w mocowaniu sprawdziłem wiązke od lusterka i niby wszystko jest ok ale nadal nie działa wypiąłem lewy i dalej prawy nie działa obstawiam ze przewód będzie gdzieś załamany albo lusterko wewnętrzne będzie strzelone i nie wysyła info
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 niestetyspać nie umiesz:decayed: ściągali mnie do roboty wysłane z htc
pajda Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 pajda pas naprawiony lekko - źle zamontowałem ta górna osłonę nie siedziała dobrze w mocowaniu sprawdziłem wiązke od lusterka i niby wszystko jest ok ale nadal nie działa wypiąłem lewy i dalej prawy nie działa obstawiam ze przewód będzie gdzieś załamany albo lusterko wewnętrzne będzie strzelone i nie wysyła info no widzisz mówiłem że pas to nie problem hmm co do tego lusterka to ciekawa sprawa , ale skoro wewnętrzne się ściemnia to na pewno daje sygnał , jak coś to możemy podmienić lustra z moim. ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- no to psyt pod ten meczyk pomarańczowi do boju
afroo. Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Perła Miodowa psyt. : ) Jak to zwykle - wygrają nasi.
akjam Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 pajda pas naprawiony lekko - źle zamontowałem ta górna osłonę nie siedziała dobrze w mocowaniu sprawdziłem wiązke od lusterka i niby wszystko jest ok ale nadal nie działa wypiąłem lewy i dalej prawy nie działa obstawiam ze przewód będzie gdzieś załamany albo lusterko wewnętrzne będzie strzelone i nie wysyła info Co Ci nie działa?
oprych Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 pajda pas naprawiony lekko - źle zamontowałem ta górna osłonę nie siedziała dobrze w mocowaniu sprawdziłem wiązke od lusterka i niby wszystko jest ok ale nadal nie działa wypiąłem lewy i dalej prawy nie działa obstawiam ze przewód będzie gdzieś załamany albo lusterko wewnętrzne będzie strzelone i nie wysyła info Co Ci nie działa? Fotochrom zew
ucho.77 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Siema hlory pozdro ze slonecznego Egiptu słońce w dupe nie daję a na faraona mam dobre lekarrtwo tylko net chodzi:facepalm: 21wiek:decayed: ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Tak to jest jak się ma wczasy zabieram 2 szafy ciuchów i chce sie lansowac Synek do Egiptu się zbierać 10 koszulek 3 pary spodenek i kąpielówki i przeca to sie w podręczny mieści. ach te kobiety
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Siema hlory pozdro ze slonecznego Egiptusłońce w dupe nie daję a na faraona mam dobre lekarrtwo tylko net chodzi:facepalm: 21wiek:decayed: http://s27.postimg.org/ngyuoqbcj/20140705_165816.jpg ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- jebej to wszystko w miksie miech Ci d*pą wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi