akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Akjam mam daszki dla Ciebie, wybacz że tyle to trwało.. A co do hebli to jednak tamten koleś je bierze.. No to się nie popisałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Siema Co to sie porobilo? Kaj sa emotikony i co teraz kazdy jest pasjonat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Vipom robi dobre Wysłane z taboreta... Abo inaczej. Wsszystkim smakuje..Wysłane z taboreta... Aha.... wysłane z htc Idzie ramu do fona dołożyć ? wysłane z htc Raczej nie. Tylko rozmiar flasha.Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 arturoo dostałem SMS-a jutro ogarnę zobaczę co tam jest zrobię foto i ci podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Co tu tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) psyt SiemaCo to sie porobilo? Kaj sa emotikony i co teraz kazdy jest pasjonat... nie każdy trzeba się było uczyć Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Piffko psssyt Urlop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Pifko. Kebs. Żryć nie umierać... Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Vipom robi dobre Wysłane z taboreta... Abo inaczej. Wsszystkim smakuje..Wysłane z taboreta... Aha.... wysłane z htc Idzie ramu do fona dołożyć ? wysłane z htc Raczej nie. Tylko rozmiar flasha.Wysłane z taboreta... tzn....wysłane z htc arturoo dostałem SMS-a jutro ogarnę zobaczę co tam jest zrobię foto i ci podeślethx wysłane z htc psyt Siema Co to sie porobilo? Kaj sa emotikony i co teraz kazdy jest pasjonat... nie każdy trzeba się było uczyć Pyrsk wysłane z htc Mustis... powiedz tej kobiecinie ,że jak jeszcze raz mi zrobi tak czosnkowego kebsa.....to będzie aparat za nią dychał .....co ja kurfus czarownica ,że ona do mnie z taką ilością czosnku startnęła wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gdzie takie dobre kebaby jecie? Jestem 10 lat do tyłu. Na placu Andrzeja pewnie już nic nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dramatyzujesz:) Wysłane z taboreta... Gdzie takie dobre kebaby jecie?Nie wszystkim pasują. Teraz byłem a alanya. Też godny spożycia. No to kasztelanik... Wysłane z taboreta... A d*pa rośnie. W A4 już bym się nie zmieścił Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To dajcie namiary...plz. Te nazwy dzisiaj mi nic nie mówią[emoji89] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mustis....Ty na kebsa nie namawiaj ani nie polecaj bo kubki smakowe masz Pane nie teges ......w SG jadłeś ? Tam to jest papu ... ucho dziwnie sie uśmiechał jak mi polecał tego kebsa...wspominał ,że Tobie smakowalo...ale nie mówił żebym uważał wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Hehe. Jadlem w sg . Dobry. Każdy ma coś w sobie. Np palenie na wyjściu... Wysłane z taboreta... To dajcie namiary...plz. Te nazwy dzisiaj mi nic nie mówią[emoji89] Tychy osiedle T w wieżowcu. JanaPawlaII Alanya. Na pętli izmir jeśli sie nie myle. Żwakowska pod merino...Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kto dziś będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi